Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Galaxy S8- och S8 Plus-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
07:59 - 2017-06-21
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Samsungs allra senaste duo flaggskeppstelefoner Galaxy S8 och Galaxy S8 plus har nu funnits på de svenska butikshyllorna en god stund och har säkerligen funnit ett nytt hem i många svenskars fickor. Årets S-telefoner fick precis som det ihärdiga ryktet sade minimala ramar runtom skärmarna, något som tycks vara den allra senaste trenden bland telefontillverkarna för tillfället, och något som vi förväntar oss att se mycket mer av de kommande åren.
Då vi testade den större av de tu i övrigt identiska S8:orna konstaterade vi att även om det fanns en och annan brist, kanske främst vad gäller en sporadiskt aningen tungrodd mjukvara och en till frustration enerverande placering av fingeravtrycksläsaren, så var telefonens styrkor överväldigande och vi utsåg Galaxy S8 Plus till den bästa telefonen vi i skrivande stund någonsin hade testat.

När de tu telefonerna nu har funnits ute på butikshyllorna en god stund finner vi att turen har kommit till er läsare som äger, har ägt eller har använt en Samsung Galaxy S8 och/eller en Galaxy S8 Plus under en längre period att dela med er av era synpunkter. Vad är ni allra mest nöjda med? Vad saknar ni? Vad är den största bristen? Frågorna är många och ni sitter inne med svaren.

Samsung Galaxy S8 kostar för närvarande från cirka 6 800 kronor, och det större syskonet Samsung Galaxy S8 Plus kostar från cirka 7 900 kronor.

Kommentarerna nedan törstar efter er kunskap, men var vänliga och håll en god ton och håll diskussionen till ämnet. Diskussioner om andra telefoner hänvisar vi vänligen till vårt forum.
 

Mest kommenterat

 1. Vilket är ditt värsta mobilmissöde?
 2. Allt om OnePlus Nord 2 5G
 3. Designer förklarar varför Google övergav nedre adressfältet i Chrome
 4. OnePlus lanserar trådlösa hörlurarna Buds Pro med aktiv brusreducering
 5. Microsoft Surface Duo 2 släpps i höst med Snapdragon 888 enligt rykte
 6. OnePlus kommer göra batteri-optimeringen valfri

Mest läst

 1. OnePlus lanserar trådlösa hörlurarna Buds Pro med aktiv brusreducering
 2. Google berättar vilka smartklockor som får Wear OS 3
 3. Google vill att Apple anammar RCS
 4. Samsung släpper webbapp som återskapar deras mobilgränssnitt
 5. Allt om OnePlus Nord 2 5G
 6. Allt har samma design – har mobilkonstruktioner blivit tråkiga?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur mycket bryr du dig om smartklockor idag?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om