Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Galaxy S8- och S8 Plus-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
07:59 - 2017-06-21
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Samsungs allra senaste duo flaggskeppstelefoner Galaxy S8 och Galaxy S8 plus har nu funnits på de svenska butikshyllorna en god stund och har säkerligen funnit ett nytt hem i många svenskars fickor. Årets S-telefoner fick precis som det ihärdiga ryktet sade minimala ramar runtom skärmarna, något som tycks vara den allra senaste trenden bland telefontillverkarna för tillfället, och något som vi förväntar oss att se mycket mer av de kommande åren.
Då vi testade den större av de tu i övrigt identiska S8:orna konstaterade vi att även om det fanns en och annan brist, kanske främst vad gäller en sporadiskt aningen tungrodd mjukvara och en till frustration enerverande placering av fingeravtrycksläsaren, så var telefonens styrkor överväldigande och vi utsåg Galaxy S8 Plus till den bästa telefonen vi i skrivande stund någonsin hade testat.

När de tu telefonerna nu har funnits ute på butikshyllorna en god stund finner vi att turen har kommit till er läsare som äger, har ägt eller har använt en Samsung Galaxy S8 och/eller en Galaxy S8 Plus under en längre period att dela med er av era synpunkter. Vad är ni allra mest nöjda med? Vad saknar ni? Vad är den största bristen? Frågorna är många och ni sitter inne med svaren.

Samsung Galaxy S8 kostar för närvarande från cirka 6 800 kronor, och det större syskonet Samsung Galaxy S8 Plus kostar från cirka 7 900 kronor.

Kommentarerna nedan törstar efter er kunskap, men var vänliga och håll en god ton och håll diskussionen till ämnet. Diskussioner om andra telefoner hänvisar vi vänligen till vårt forum.
 

Mest kommenterat

 1. Vilken Androidtelefon genom tiderna är du personligen mest missnöjd med?
 2. Rykte: OnePlus kommer släppa 9E vid sidan av 9 och 9 Pro
 3. Google utser bästa Androidapparna 2020
 4. Black Friday har officiellt startat – här är några av de bästa fynden
 5. Bästa fynden på Cyber Monday [Uppdaterad]
 6. Rapport: Microsoft vill föra Androidappar till Windows

Mest läst

 1. Black Friday har officiellt startat – här är några av de bästa fynden
 2. Bästa fynden på Cyber Monday
 3. Vilken Androidtelefon genom tiderna är du personligen mest missnöjd med?
 4. Google utser bästa Androidapparna 2020
 5. Black Friday-rea även i Google Play
 6. Rapport: Microsoft vill föra Androidappar till Windows

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Skulle du sakna Galaxy Note-serien om den försvann?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om