Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung i5700 Galaxy Lite – Rykten & specifikationer

Postat:
02:59 - 2009-09-23
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Samsung i5700 Galaxy Lite

Många har med oss förvånats över hur kompetent Samsungs kommande ”Galaxy Lite” verkar bli – den har ju såvitt man kan se finfin bestyckning, så hur kommer det sig att den benämns som ”Lite”? Hur skall exempelvis HTC Tattoo kunna konkurrera?

Lite mer ingående specifikationer på i5700, även känd som Galaxy Lite, har nu läckt ut – och det verkar, enligt dessa rykten, dessvärre som att den kanske inte är riktigt så vass som vi först hade hoppats.


 

Vi skrev för några veckor sedan om att Galaxy Lite verkade dela skärm med storebror i7500 Galaxy – något som mobilbloggen dial-a-phone nu dementerar. Enligt deras uppgifter rör det sig alltså inte om en 3.2″-skärm på 320×480 pixlar (HVGA), utan om en 3.0″-skärm och 240×400 pixlar (WQVGA).

Därtill lyser information gällande skärmtekniken med sin frånvaro. Kommer Galaxy Lite få en AMOLED-skärm som storebror, eller blir det en mer traditionell skärm? Vi vet heller ej om skärmen är resistiv eller kapacitiv.

Bland specifikationerna från artikeln på dial-a-phone kan vi även utläsa lite mer tråkiga detaljer, som att internminnet är på ynka 200 MB, vilket är i minsta laget.

Utöver ovan nämnda besvikelser så ryktas det dessutom om att lanseringen av Galaxy Lite kommer skjutas fram till 2010 – något som enligt dial-a-phones spekulationer kan bero på att de vill ge storebror i7500 mer tid att etablera sig på marknaden. Säljer månne Galaxy långsammare än förväntat?

 

Via dial-a-phone.

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 4. Disney+ utökas med Star [Notis]
 5. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 6. Nu kan Netflix ladda hem rekommenderade filmer och serier

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om