Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Pay får stöd för Volvokortet

Postat:
03:02 - 2019-04-25
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
Samsungs betaltjänst Pay har utökats med stöd för Volvokortet. Tjänsten aktiveras genom appen CarPay som finns tillgänglig för både Android samt IOS.
För närvarande erbjuder Samsung Pay stöd för samtliga svenska storbanker medan Google Pay bara erbjuder stöd för Nordea, Danske bank samt Länsförsäkringar. Apple har sedan lanseringen inte utökat stödet med någon ytterligare bank, utan har fortfarande endast stöd för Nordea.

Swedbank har meddelat att de kommer utöka med stöd för Google Pay under vårens gång. Däremot har varken Handelsbanken, SEB eller Nordea ännu presenterat några planer på om eller när respektive bank kommer inleda ett samarbete med Apple eller Google.

Samsung Pay fungerar endast med Samsung-telefoner samt Samsung-klockor och går för närvarande inte att använda med enheter från andra tillverkare. Bland de kompatibla enheterna finner vi bland annat Galaxy S7 till och med S10, Note 8 och 9 samt smartklockorna Gear S3, Sport samt Galaxy Watch.

En förteckning över samtliga enheter finns att tillgå på Samsungs hemsida. Märk väl att Samsung Pay är regionspecifikt och det är därför inte säkert att tjänsten fungerar på enheter som säljs utanför Europa.

För att aktivera Samsung Pay använder du appen CarPay. Öppna appen på den enhet du vill använda för betalningar och aktivera Samsung Pay under menyn ”Hantera kort”. Du behöver något av våra kort med Visakoppling. Om du har Volvokort utan Visa uppgraderar du enkelt ditt kort när du är inloggad i CarPay.

Carpay

Mest kommenterat

 1. Bryr du dig om 5G?
 2. Lanseringen av Android 11 Beta skjuts upp [Notis]
 3. Obskyr bugg i Android gör telefoner obrukbara när särskilda bakgrundsbilder anges
 4. Ryktesbilder på Googles nya Chromecast med Android TV
 5. Xiaomi presenterar aktivitetsarmbandet Mi Band 5 elfte juni
 6. Google skickade oavsiktligt ut beta av Android 11, här är några av nyheterna

Mest läst

 1. Obskyr bugg i Android gör telefoner obrukbara när särskilda bakgrundsbilder anges
 2. Så här ser nya strömmenyn i Android 11 ut
 3. Google skickade oavsiktligt ut beta av Android 11, här är några av nyheterna
 4. Bryr du dig om 5G?
 5. Video visar hur pass mycket snabbare Googles tal-till-text är än Apples
 6. Samsungs nya smartklockor granskas av FCC

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Bryr du dig om 5G för egen del?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey