Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Sverige meddelar att Galaxy S får Gingerbread i mitten av april

Postat:
16:43 - 2011-03-30
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Samsung Galaxy S Gingerbread

Efter flera rykten hit och dit om potentiella uppgraderingsdatum, har nu Samsung Sverige till sist kungjort att Galaxy S kommer att uppdateras till Android 2.3 i mitten av april – alltså om två veckor. För bara några dagar sedan läckte en officiell Gingerbread-ROM för den europeiska varianten av Galaxy S ut på nätet i förtid, men nu är alltså senaste versionen av Android inte långt borta för Galaxy S-ägare i Sverige.

Enligt Samsung har tillverkarens tester av uppgraderingen nu nått sin sista fas, och när nya firmware-versionen är redo att rullas ut kommer detta att som vanligt ske via Samsungs egna mjukvara Kies. De som har operatörsspecifika versioner av Samsung Galaxy S får dock vänta lite längre på uppdateringen än de som har den obundna varianten, nämligen till mitten av maj.

Saxat från Samsungs pressmeddelande:

Pressmeddelande den 30 mars 2011

Samsung Galaxy S uppgraderas till Android 2.3

Nu är det inte länge kvar tills Samsungs framgångsrika smarta telefon Galaxy S uppgraderas till Android 2.3. I mitten av april planeras uppgraderingen att rullas ut för mobiler, som inte är kopplade till specifika operatörer. I mitten av maj finns uppgraderingen tillgänglig för operatörsspecifika mobiltelefoner.

Samsungs smarta och prisbelönta telefon Galaxy S blir snart ännu smartare. Inom kort sker uppgraderingen till Android 2.3, vilket blir en efterlängtad present till alla användare av storsäljaren Galaxy S.

Just nu är Samsungs tester inför uppgraderingen i sitt absoluta slutskede. I mitten av april sjösätts uppgraderingen till Galaxy S utan koppling till specifika operatörer, och i mitten av maj görs den efterfrågade uppgraderingen tillgänglig även för operatörsspecifika mobiltelefoner.

Uppgraderingen kommer att finnas tillgänglig via Samsungs programvara Samsung Kies.

 
De Galaxy S-användare som inte kunnat hålla sig och provat den europeiska Gingerbread-uppdatering som läckte ut för ett par dagar sedan, har rapporterat om en markant prestandaökning gentemot tidigare firmware. Både det allmänna flytet i gränssnittet och GPS:en sägs ha fått sig en skjuts framåt: alla Galaxy S-ägare torde alltså ha en hel del att se fram emot.

Är det några av er läsare som kommer att behålla er Samsung Galaxy S ett tag till, nu när enheten snart får Gingerbread?
 

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy S på Prisjakt just nu:

 

Mest kommenterat

 1. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 2. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 3. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 4. OnePlus presenterar nyheter 8 mars
 5. Rapporter om motvind för Google Stadia
 6. Fler tecken på Wear OS-klocka från Samsung

Mest läst

 1. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 2. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 3. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 4. Google Duo har så effektiv komprimering att samtal kan genomföras över klassiskt modem
 5. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 6. OnePlus presenterar nyheter 8 mars

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om