Samsungs nya Galaxy Z-modeller kan båda ha kamera under skärmen

Postat:
12:11 - 2021-07-07
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
3

Det har spekulerats friskt kring huruvida Samsungs nya smartphones med vikbara skärmar erbjuder frontkameror under panelen. Läckta pressbilder har inte givit något tydligt svar, då det har varit svårt att se på grund av svart bakgrundsbild.

Ice Universe har flera gånger hävdat att Samsung kommer erbjuda under-skärmen-kameror i år. I ett Twitter-inlägg gör han återigen gällande att Galaxy Z Fold 3 har en frontkamera som integrerats under skärmen.

Han tycks ha tagit en av de läckta pressbilderna och bara bytt ut bakgrundsbilden för att illustrera att kameran sitter under skärmen. Dagens under-skärmen-kameror är inte helt osynliga då de syns mot ljusa bakgrundsbilder, särskilt i vissa vinklar.

Enligt rykten har Samsung ökat ljusinsläppet för kameran jämfört med första generationen av tekniken, för att förbättra fotokvaliteten. Med tanke på att Samsungs vikbara telefoner erbjuder företagets spjutspetsteknik, likt Note-serien förr om åren, är det inte alls otänkbart att Z-serien blir först ut med under-skärmen-kameror.