Scooter Hero – Enkelt och beroendeframkallande [Speltips]

Postat:
14:58 - 2010-10-30
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
416

Om ni precis som vi då och då får ett behov att spela enkla och beroendeframkallande spel så tror vi att Scooter Hero kan vara något för er. Spelet går ut på att man skall framföra sin lilla scooter på en bana bestående av plattformar liknande timmerstockar.

Då dessa plattformar har stora gluggar mellan dem och då de ligger på olika höjd så gäller det att hoppa precis vid rätt tillfälle, och lagom långt, för att pricka nästa stock och förhoppningsvis plocka poängen som där väntar.

Man styr hoppets längd genom att trycka på skärmen olika länge. Ett kort tryck ger ett litet skutt och vice versa. Man kan därtill, i en nödsituation, trycka en gång till i luften om man inser att det första hoppet blev för kort eller för långt.

Scooter Hero Gratisversion

Scooter Hero Betalversion

Ni finner spelet, som finns i en gratisversion (en speltyp) och en betalversion för 0.99 amerikanska dollar (tre olika speltyper), på Android Market genom att söka på scooter hero eller genom att använda QR-koderna här till höger. Ni skannar antingen in koden med hjälp av er telefons kamera och appen Barcode Scanner eller, om ni läser detta på er telefon, så klickar ni helt enkelt på valfri QR-kod en gång.

Spelet är utmärkt då man exempelvis sitter på bussen och vill få några minuter att gå, inte minst då inlärningskurvan är minst sagt flack. Det här är instant action i ordens sanna bemärkelse, vilket för all del också betyder att man tröttnar ganska fort – åtminstone för tillfället. Redaktionens rekord ligger på 54 mäktiga poäng – slår ni det?