Scrambled Net – Koppla ihop datorer till ett nätverk [Speltips]

Postat:
18:40 - 2009-11-23
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
10

scrambled-net Scrambled Net är ett mycket enkelt litet spel som är perfekt för kortare bussresor eller liknande, då man vill få några minuter att gå lite fortare. Spelet är en portning av KDE-spelet ”knetwalk” och har i övrigt även vissa likheter med spelet ”Pipe Mania”, vilket kanske är lite mer välkänt.

Spelet går ut på att helt enkelt koppla samman x antal datorer till en terminal i ett nätverk. Man gör detta genom att rotera brickor med olika typer av anslutningar (raka, T-förgreningar, 90-gradersböjar). Det tar inte mer än några sekunder att förstå vad det går ut på och se vad man behöver göra, vilket gör det perfekt för kortare spelsessioner. Inte så mycket mer finns egentligen att säga, spelet är precis så enkelt som det låter och det ger dessutom lite retrovibbar för oss som inte längre är purunga.

Scrambled Net är helt gratis och ni finner det på Market. En bonus är även att installationen inte är större än 287 kB, något som är av stort värde för oss med begränsat utrymme för appinstallationer.

Edit: Tydligen är spelet trots att det är gratis inte tillgängligt på vår svenska version av Market, men Kevin i kommentarerna var vänlig nog att leta reda på spelet utanför Market på sajten freeware4android. Verkar dessvärre vara en gammal version.

Nya länkar, ladda ner v3.6 (senaste versionen) via Megaupload eller MediaFire.
 

Scambled Net på AndroLib. Tipstack till Magnus S!