Pixel 7 har samma pris som föregångaren, Pixel Watch visas upp i video

Postat:
19:18 - 2022-09-22
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
29

Googles stora höstevenemang närmar sig. Till skillnad mot tidigare år kommer Google Sverige anordna ett lokalt event samma dag, vilket förstås väckt förhoppningar om att Pixel-telefonerna till sist släpps officiellt i Norden.

Elgiganten har även lagt upp en sida tillägnad Google där återförsäljaren skriver att ”något speciellt kommer den 6 oktober”, tillsammans med en bild på en fotoram. En annan Pixel-nyhet är att Pixel 7 och Pixel 7 Pro kommer kosta lika mycket som föregångarna i USA, närmare bestämt 599 dollar respektive 899 dollar.

Uppgiften kommer från Targets interna system. Sista nyheten om Pixel under dagen är att Google lagt upp en officiell reklamfilm för Pixel Watch som visar klockans design. Vi håller tummarna för att så många av Googles nya produkter som möjligt släpps i Sverige och återkommer 6 oktober med alla officiella uppgifter.

Uppdatering 22:23: Telefonoperatörerna Telia och Halebop uppmärksammar precis som Elgiganten Googles event den sjätte oktober, vilket ytterligare talar för en Sverige-lansering av Pixel 7-serien.