Sonos spelar nu upp musik lagrad på din Android [Notis]

Postat:
10:30 - 2013-07-23
Skribent:
| Björn E
Kommentarer:
21

sonos_topp

Om du är en av de som har haft råd att skaffa Sonos musiksystem hemma finns det nu en uppdatering som gör det möjligt att spela upp musik och podcasts som ligger lagrade på din Android-enhet.

Sonos är ett system av högtalare och enheter som låter dig strömma musik över hela ditt hus. Det är modulärt så du kan börja smått och bygga ut systemet allt eftersom behovet finns. Bland funktionerna hittar vi möjligheten att spela upp separat musik i varje enhet vilket innebär att du till exempel kan strömma klassisk musik till vardagsrummet medan högtalaren i köket spelar skvalmusik.

411-androidtablet-se_big

Sonos har nu uppdaterat sin mjukvara för Android, Sonos Connect för Android så att det nu går att spela upp musik och podcasts som är lagrade på valfri Android-enhet (så länge den kör android 2.2+).

– Streama musikinnehåll direkt från din Android-enhet till ditt Sonos-system.
– Spela upp från så många Android-enheter i hemmet som du vill.
– Skapa en spellista med musik från flera Android-smarttelefoner och -surfplattor samtidigt. Välj vad du vill lyssna på från den eller de enheterna du har och använd sedan valfri Sonos Controller för att styra uppspelningen.

– Trådlös uppspelning av:Spår som hämtas direkt från Google Play Store finns inte omedelbart tillgängliga för uppspelning eftersom de lagras på en otillgänglig plats på enheten. Om du vill spela upp dessa spår genom Sonos måste du hämta dem från Google Play till en dator och sedan överföra dem till mappen* Musik är kompatibel med Android 2.1 och senare.
* Poddsändningar är kompatibel med Android 2.2 och senare.