Sony Ericsson fortsätter fresta Xperia-ägare med nyheter i 2.1-uppdateringen

Postat:
14:49 - 2010-10-21
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
66

httpvh://www.youtube.com/watch?v=drZoWYwP560

Sony Ericsson har uppdaterat sin produktblogg med ännu ett inlägg där Rikard Skogberg, produktansvarig på företaget, går igenom ett par av nyheterna i den efterlängtade 2.1-uppdateringen för Xperia X10, X10 mini/mini pro samt X8. Fokus denna gång ligger på Timescape och kontaktboken som följer med Android 2.1 och för er som missade den första videogenomgången så hittar ni den här. Tyvärr framkommer inget nytt om när exakt uppdateringen kan tänkas dyka upp och det verkar som att det fortfarande är oktober månad som gäller, det vill säga inom tio dagar.

I videon ser vi att Timescape blivit mer användbart då programmet nu kan visa statusuppdateringar i sin helhet och det verkar också som att det blivit lite snabbare om vi får tro Skogberg. Kontaktboken är i och med Android 2.1 även den uppdaterad och detta med utökat stöd för sociala nätverk, vilket också demas i videon ovan.

Some of the things you expressed wishes to learn more about are any improvements to Timescape, Social Phonebook etc.
Yesterday I recorded another video showing you a bit of what to expect.
What I show is basically a small but important update to Timescape, the experience from our implementation of the Social Phonebook and also the improved in-call user interface.

As usual this video is recorded with another updated X10 so it will also give you an idea on what to expect on HD quality and continuous auto focus.

Genom Sony Ericssons produktblogg