Mer rykten: SE planerar släppa en värstingandroid med 12-megapixelkamera och 1.2 GHz-processor i slutet av året?

Postat:
00:41 - 2010-09-13
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
403

Rykteskvarnarna går som vanligt varv på varv ute på internet och bland de senaste ryktena finner vi ett som med svenska ögon kanske sticker ut lite extra, även om källan den här gången inte är mer än ett uttalande på ett forum.

Uppgiftslämnaren, som förstås påstår sig ha god insikt i Sony Ericsson, uppger att företaget ämnar släppa två värstingtelefoner i slutet av året – en med Android och en med Windows Phone 7 – vilka båda kommer ha snarlik hårdvara. Detta understöds av ett nyligen läckt dokument från den japanska operatören DoCoMo, där två enheter från Sony Ericsson listas; en Android- (SO-01C) och en WinMo-telefon (SO-02C), vilka skall släppas i slutet av året/början av nästa.

avmaxfan, som uppgiftslämnaren/ryktesspridaren kallar sig, gick inte in på några detaljer förutom att det handlar om en 1.2-1.5 GHz-processor, en kamera på 12.2 megapixlar med 1080p-inspelning, att androidenheten kommer vara bestyckad med Android 3.0/Gingerbread samt att telefonen betraktas som uppföljaren till flaggskeppet X10.

För bra för att vara sant eller fullt möjligt? Svaret på den frågan lämnar vi därhän, men vi kan dock konstatera att det inte är första gången som Sony Ericsson har ryktats ha en Android 3.0/Gingerbread-telefon på gång.
 

Via Xperia X10 Blog. Tipstack till FearZ.