Sony Ericsson X10 får ett officiellt laseringsdatum i UK och DE

Postat:
13:24 - 2010-02-04
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
65

Turerna har varit många kring Sony Ericssons hett efterlängtade X10, och vi har tidigare sett att Japan får skönheten den första april (i år). För några dagar sedan tillkännagav T-Mobile i Tyskland att även de får in telefonen i april – utan att gå närmare in på något exakt datum, och idag hakade Vodafone UK på trenden och meddelade att även de får in X10 i april månad, återigen utan att gå in på något exakt lanseringsdatum.

Sony Ericsson, som hela tiden har siktat på en lansering under Q1 2010 missar således sitt eget mål, men med ytterst liten marginal. Att X10 kommer sälja som smör här i Norden är det nog ingen som tvivlar på, men hur det går i resten av världen är vad som avgör huruvida X10 är vad som kan vända Sony Ericssons negativa trend.

Vi vet att Sony Ericsson-älskarna här på Swedroid har slagits med näbbar och klor så fort någon bland våra kommentarer har uttalat sig negativt rörande den forna giganten, så nog har de lojala fans fortfarande… men är det nog? Har X10 lanserats i tid, eller är det redan för sent? Vädra din åsikt i kommentarerna!
 

Via Engadget.