Sony Ericsson X10 ”Infinity” – Presenteras officellt 3:e november? [Video]

Postat:
05:55 - 2009-10-27
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
37

sony-ericsson-infinity-artikelbild

Turerna har varit många och väntan har varit lång men kanske kan vi nu börja skönja något som liknar en officiell presentation av krisdrabbade Sony Ericssons första androidlur. Inte minst kring namnet har det surrat rejält och har gått från Rachael till Xperia X2, X3, X10 och nu – Infinity. Det senare är jag personligen betydligt mer förtjust i än någon X-variant, vilket i mitt tycke anknyter alldeles för mycket till Xperia X1 och därmed Windows Mobile.

Under parollen ”What’s next?” på Sony Ericssons webbsajt kan man finna en ganska kryptisk sida som vid första anblick inte avslöjar mycket alls annat än namnet ”Infinity” och ett datum: 3:e november, men gräver man lite djupare så hittar man dock en del intressanta detaljer i källkoden till webbsidan i fråga.

kallkod-whatsnext-small

Notera där alt-texten för infinity-loggan: ”Rachael – infinity”, samt URL:en ett antal rader längre ner: ”https://www.sonyericsson.com?cid=son_rachael_global_20091026”.
 

Utöver ovanstående så har även vad som sägs vara en broschyr för Sony Ericsson X10 (Infinity?) fastnat på video, i vilken vi bland annat kan utläsa att telefonen skall ha en 4.1-tums kapacitiv OLED-skärm med multitouch, en 8 Mpix-kamera med touch-fokus, 1 GHz Snapdragonprocessor 32 GB lagringsminne samt medföljande appar för Twitter, Facebook och MySpace vilka gissningsvis är specifikt framtagna av/för Sony Ericsson.

Videon som följer bör emellertid betraktas med en viss skepticism, som vanligt med den här typen av ”läckor”, inte minst på grund av den minst sagt bristfälliga grammatiken i vad som sägs vara en officiell broschyr. Vad tror ni, a bad case of the Engrish – eller en bluff?

httpvh://www.youtube.com/watch?v=r7jtC6jRzp8&fmt=18
 

Via AndroidGuys, phandroid. Tipstack till wasabi, Moody, wandborg och Thorsten!