Sony Ericsson X10 på Dustin – beräknad in på lager 29:e januari [Tips]

Postat:
20:44 - 2010-01-12
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
35

I något som nästan verkar falla under kategorin för bra för att vara sant så har Dustin Home nu i sin webbutik lagt upp ett beräknat leveransdatum för Sony Ericssons efterlängtade första androidtelefon X10. Telefonen har i skrivande stund ett beräknat leveransdatum satt till 2010-01-29 och priset är satt till saftiga 6 195 kr utan abonnemang men inklusive moms. Både den vita och den svarta versionen listas på de virtuella lagerhyllorna och båda har samma beräknade leveransdatum.

Det som talar för att detta kanske inte faller under ovan nämnda för bra för att vara sant-kategori är att Dustin vanligtvis är en mycket pålitlig och betrodd återförsäljare som inte lockar kunder med hjälp av fula och felaktiga kampanjer. Vi har tidigare hört vecka 11 och vecka 13 nämnas som leveransdatum för Sony Ericsson X10, så detta är synnerligen goda nyheter för ivriga spekulanter och Sony Ericsson-älskare i vårt frusna land – förutsatt att Dustins uppgifter stämmer.

Vilken väljer du: ”Sensuous Black” eller ”Luster White”? Är den värd 1000 kronor mer än en Nexus One eller hela 2500 kronor mer än en Acer Liquid? Dela med er av era synpunkter i kommentarerna!
 

Dustin Home [vit] [svart]. Tipstack till Johan!