Sony Ericsson X8-ägare: vilka är era synpunkter på 2.1-uppdateringen?

Postat:
08:24 - 2010-12-23
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
20

Vi fortsätter vår artikelserie där vi frågar er läsare hur ni upplever att de senaste större uppdateringarna för populära telefoner på den svenska marknaden har fungerat, och nu har turen kommit till Sony Ericssons Xperia X8, som för en dryg månad sedan fick uppdateringen till Android 2.1/Eclair.

Xperia X8 har genom en agressiv prissättning och hygglig utrustningsnivå snabbt blivit en populär telefon på den svenska marknaden, något som inte minst avspeglas i topplistan hos Prisjakt här till höger.

Det muttrades en del över det faktum att Sony Ericsson valde att lansera X8 med den föråldrade Android 1.6/Donut under skalet, men uppdateringen till 2.1 kom relativt snabbt, vilket tystade merparten av klagomålen.

Android 2.1 innebar såväl en hel del nya funktioner som rejält optimerad prestanda, men då skillnaden mellan teori och praktik ofta är milsvid så vill vi nu höra från er X8-ägare hur ni tycker att 2.1-uppdateringen har fungerat i verkliga världen. Allt från installationsprocessen till förlorade inställningar, buggar och andra problem samt – förstås – vad som blev bättre. Kommentarerna törstar efter er input.
 

Lägsta pris på Sony Ericsson X8 på Prisjakt just nu: