Sony Ericsson Xperia arc-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
12:24 - 2011-04-15
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
178

Några veckor har nu hunnit gå sedan Sony Ericsson släppte Xperia arc, den minst sagt omskrivna efterföljaren till Xperia X10i, och vi vet att mången swedroidbesökare slog till och köpte sig ett eget exemplar så snabbt de bara kunde. På Prisjakt ligger arc för närvarande på cirka 4300 kronor och uppåt [sponsrad länk] vilket förstås gör den till betydligt mer prisvärd än företrädaren X10i som kostade runt 6000 kronor då den lanserades för ett drygt år sedan.

I vår recension av arc kunde vi bland annat konstatera att kameran som väntat var bra men kanske inte riktigt så bra som vi hade hoppats, att telefonen på grund av materialvalet repades lätt och att Sony Ericsson hade lyckats fantastiskt väl med den så kallade launchern (hemskärmar, applista och specialfunktioner). Så pass väl att vi upplevde telefonens launcher som den i standardutförande rappaste vi hittills har testat, trots en enligt somliga ”klen” hårdvara.

Vi vill nu höra från er arc-ägare vad ni tycker om telefonen. Många av er har hunnit använda telefonen i ett par veckor redan, och vi är övertygade om att ni har funnit små engenheter, fördelar, nackdelar och buggar som vi missade i vår recension. Kommentarerna törstar efter er kunskap.
 

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia neo på Prisjakt just nu: