Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi) återigen fångad på bild

Postat:
10:37 - 2011-12-07
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
55

För en månad sedan dök de första bilderna upp på Sony Ericssons kommande toppmodell Xperia Arc HD (Nozomi). Sedan dess har en läckt produktbild publicerats och nu har någon återigen lyckats ta ett kort på enheten.

Xperia Arc HD testas enligt utsago för tillfället av operatörer i Hong Kong och en källa påstår att enheten kommer presenteras på CES i början av januari. Om det stämmer dröjer det inte länge innan rykten och suddiga bilder ersätts av fakta och skarpa demovideos.

Av bilden i början av artikeln att döma är Xperia Arc HD en väldigt tunn enhet. Sony Ericssons egna gränssnitt tycks ha fått sig en ansiktslyftning och enheten har någon slags lampor längst ner med okänd funktion. Som går att se på tidigare bilder tycks skenet sträcka sig runt hela enheten.

Sony Ericssons nya värsting sägs ha utrustats med en dubbelkärnig 1,5GHz-processor, 1GB RAM, 4,3-tumsskärm (720p) och en 12MP-kamera. Vi hoppas naturligtvis att enheten lanseras med Ice Cream Sandwich och inte Gingerbread. Förhoppnings dröjer det inte länge innan Sony Ericsson presenterar Xperia Arc HD och vi får alla svaren.

Genom AC, Techorz

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc s på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia ray på Prisjakt just nu: