Sony Ericssons X10-serie (inkl. X8) kommer ej uppdateras till 2.2/FroYo eller senare? [Rykte]

Postat:
16:54 - 2011-01-06
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
69

Enligt sajten Xperia X10 Blog, vilken bevakar det mesta om och kring Sony Ericssons X10-serie, så kommer X10-serien aldrig, precis som en roadmap från september förra året antydde, uppdateras till Android 2.2/FroYo. Den nuvarande androidversionen 2.1/Eclair är alltså produktfamiljens, vilken inkluderar X8, sista – om dessa rykten visar sig vara sanna.

Uppgifterna kommer enligt Xperia X10 Blog från samtal de har haft med Sony Ericsson UK, i vilka Sony Ericsson officiellt skall ha sagt att 2.1 är den sista androidversionen för produktfamiljen i fråga. Fler uppdateringar kommer dock att komma, bland annat en uppdatering som skall ge X10 multitouch, men androidversionen är och kommer förbli 2.1/Eclair.

Vi vet inte hur mycket tilltro man kan sätta till dessa uppgifter så i vanlig ordning så uppmanas alla att ta dem med en nypa salt tills dess att Sony Ericsson själva bekräftar eller dementerar detta på sin egen sajt eller via någon större publikation. Vi har sökt Rikard Skogberg på Sony Ericsson för ett svar och vi återkommer förstås med detta så snart vi kan.

Vi vet att både X10-serien och X8 tog ett stort steg framåt då de fick 2.1-uppdateringen för några månader sedan, och vi vet att de flesta ägarna av dessa telefoner är mer än nöjda, så vi undrar hur stor betydelse det har för er ägare och användare av dessa telefoner om 2.1 skulle visa sig vara den sista androidversionen som ni kan taga del av via officiella kanaler?

Dela gärna med er i kommentarerna, men troll och onödiga provokationer undanbedes.
 

Xperia X10 Blog. Tipstack till alla som skickade in detta!
 

Lägsta pris på Sony Ericsson X10 på Prisjakt just nu:

Lägsta pris på Sony Ericsson X10 mini på Prisjakt just nu:

Lägsta pris på Sony Ericsson X10 mini pro på Prisjakt just nu:

Lägsta pris på Sony Ericsson X8 på Prisjakt just nu: