Sony Xperia S-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
16:44 - 2012-04-27
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
156


Sonys flaggskeppsmobil Xperia S har nu funnits ute på den svenska marknaden i runt sex veckor. Under den tiden har Xperia S hunnit bli en populär och omtyckt modell i Sverige. Det märks inte minst genom att den har fått högst medelbetyg, och även är den enhet näst flest gillar, diskuterar och vill ha, på Androidenheter.se.

I Swedroids recension av Sonys flaggskepp kunde vi konstatera att skärmen är av absolut världsklass. Xperia S är den androidmobil med allra högst pixeldensitet just nu (342PPI). Pixlarna sitter med andra ord tätt på skärmen vilket resulterar i mycket god skärpa.

Vi märkte även att kameran inte bara har många megapixlar utan dessutom producerar bra bilder. Rentav i vår mening androidmarknadens bästa fotografier, även om det är väldigt jämnt mellan Xperia S och HTC One X. Båda enheternas kameror har sina för- och nackdelar, men Xperia S skulle vi vilja påstå är en aning bättre överlag.

Bland de saker vi störde oss på kan nämnas passformen samt knapparna under skärmen, som kan vara svåra att pricka om man inte är van. Chipet i Xperia S (Qualcomm MSM8260) satt dessutom i toppmodellerna för ett år sedan, även om det knappast märks i gränssnittet som flyter på finfint. Batteritiden är heller inte utöver det vanliga.

Men nu är vi nyfikna på vad alla Xperia S-användare tycker om enheten? Hur pass noggranna vi än försöker vara i våra recensioner så kan vissa problem dyka upp först efter en månad, och somliga enheter kan drabbas av problem andra exemplar slipper.

Är det något ni saknar, har ni stött på några buggar eller fungerar allt precis som det ska? Skiljer sig era erfarenheter på någon punkt från vår recension? Synpunkter om Xperia S är varmt välkomna i kommentarsfältet, men gärna bara från de som äger eller har ägt enheten.