Sony Xperia S-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
16:44 - 2012-04-27
Skribent:
Lars A
Kommentarer:


Sonys flaggskeppsmobil Xperia S har nu funnits ute på den svenska marknaden i runt sex veckor. Under den tiden har Xperia S hunnit bli en populär och omtyckt modell i Sverige. Det märks inte minst genom att den har fått högst medelbetyg, och även är den enhet näst flest gillar, diskuterar och vill ha, på Androidenheter.se.

I Swedroids recension av Sonys flaggskepp kunde vi konstatera att skärmen är av absolut världsklass. Xperia S är den androidmobil med allra högst pixeldensitet just nu (342PPI). Pixlarna sitter med andra ord tätt på skärmen vilket resulterar i mycket god skärpa.

Vi märkte även att kameran inte bara har många megapixlar utan dessutom producerar bra bilder. Rentav i vår mening androidmarknadens bästa fotografier, även om det är väldigt jämnt mellan Xperia S och HTC One X. Båda enheternas kameror har sina för- och nackdelar, men Xperia S skulle vi vilja påstå är en aning bättre överlag.

Bland de saker vi störde oss på kan nämnas passformen samt knapparna under skärmen, som kan vara svåra att pricka om man inte är van. Chipet i Xperia S (Qualcomm MSM8260) satt dessutom i toppmodellerna för ett år sedan, även om det knappast märks i gränssnittet som flyter på finfint. Batteritiden är heller inte utöver det vanliga.

Men nu är vi nyfikna på vad alla Xperia S-användare tycker om enheten? Hur pass noggranna vi än försöker vara i våra recensioner så kan vissa problem dyka upp först efter en månad, och somliga enheter kan drabbas av problem andra exemplar slipper.

Är det något ni saknar, har ni stött på några buggar eller fungerar allt precis som det ska? Skiljer sig era erfarenheter på någon punkt från vår recension? Synpunkter om Xperia S är varmt välkomna i kommentarsfältet, men gärna bara från de som äger eller har ägt enheten.Mest kommenterat

 1. Vad stör du dig mest på i din telefons operativsystem?
 2. Allt fler långvariga prenumeranter säger upp Netflix
 3. Samsung Galaxy Watch 4 får till sist Google-assistenten
 4. Spotify vill att företag ska ge anställda abonnemang som förmån
 5. OnePlus introducerar Nord 2T, säljstart 24 maj
 6. Xiaomi tillkännager samarbete med Leica, första telefonen kommer i juli

Mest läst

 1. Vad stör du dig mest på i din telefons operativsystem?
 2. Allt fler långvariga prenumeranter säger upp Netflix
 3. Pebble-grundaren vill verkligen ha en liten Androidtelefon
 4. Samsung Galaxy Watch 4 får till sist Google-assistenten
 5. Rykte: Google Pixel Watch har stödprocessor och högst minne för Wear OS
 6. Fullspäckade Vivo X80 Pro lanseras globalt, kommer till Europa

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken färg har din mobil (bakstycket, inte skal eller skin)?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om