Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Sony Xperia S-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
16:44 - 2012-04-27
Skribent:
Lars A
Kommentarer:


Sonys flaggskeppsmobil Xperia S har nu funnits ute på den svenska marknaden i runt sex veckor. Under den tiden har Xperia S hunnit bli en populär och omtyckt modell i Sverige. Det märks inte minst genom att den har fått högst medelbetyg, och även är den enhet näst flest gillar, diskuterar och vill ha, på Androidenheter.se.

I Swedroids recension av Sonys flaggskepp kunde vi konstatera att skärmen är av absolut världsklass. Xperia S är den androidmobil med allra högst pixeldensitet just nu (342PPI). Pixlarna sitter med andra ord tätt på skärmen vilket resulterar i mycket god skärpa.

Vi märkte även att kameran inte bara har många megapixlar utan dessutom producerar bra bilder. Rentav i vår mening androidmarknadens bästa fotografier, även om det är väldigt jämnt mellan Xperia S och HTC One X. Båda enheternas kameror har sina för- och nackdelar, men Xperia S skulle vi vilja påstå är en aning bättre överlag.

Bland de saker vi störde oss på kan nämnas passformen samt knapparna under skärmen, som kan vara svåra att pricka om man inte är van. Chipet i Xperia S (Qualcomm MSM8260) satt dessutom i toppmodellerna för ett år sedan, även om det knappast märks i gränssnittet som flyter på finfint. Batteritiden är heller inte utöver det vanliga.

Men nu är vi nyfikna på vad alla Xperia S-användare tycker om enheten? Hur pass noggranna vi än försöker vara i våra recensioner så kan vissa problem dyka upp först efter en månad, och somliga enheter kan drabbas av problem andra exemplar slipper.

Är det något ni saknar, har ni stött på några buggar eller fungerar allt precis som det ska? Skiljer sig era erfarenheter på någon punkt från vår recension? Synpunkter om Xperia S är varmt välkomna i kommentarsfältet, men gärna bara från de som äger eller har ägt enheten.

Mest kommenterat

 1. Skärmdumpar visar Windows 11 [Off topic]
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Microsoft slutar stödja Windows 10 hösten 2025 [Off topic]
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Nya designen för ”mina appar” i Play Store nu allmänt tillgänglig
 6. Spotify släpper Clubhouse-utmanaren Greenroom

Mest läst

 1. Betalar du för mer Google-lagring?
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Skärmdumpar visar Windows 11
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Så här mycket inverkar Xiaomis 200W-laddning på batteriets livslängd
 6. Google tillkännager sex nya Androidfunktioner som släpps i sommar

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilket system kör din surfplatta?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om