Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Sony Xperia Z2-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
20:42 - 2014-09-17
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
I ungefär samma veva som Samsung och HTC släppte sina flaggskepp, Galaxy S5 och One M8, släppte även Sony sitt flaggskepp Xperia Z2. Sony tycks med Xperia Z-serien satsa på att släppa två flaggskepp ur samma produktfamilj per år, till skillnad från konkurrenterna, och nya Xperia Z3 väntar således runt hörnet.
Då vi testade Xperia Z2 konstaterade vi att Sony med Z2 hade skapat en värdig uppföljare till den populära Z1 som släpptes i september 2013. Vi var då vi testkörde Z2 mycket nöjda med design, material- och byggkvalité och kameran men mindre nöjda med skärmens bakgrundsbelysning som vi ansåg vara för svag. Vi konstaterade sammantaget att telefonen var minst lika bra som Samsungs mäkta populära Galaxy S5.

Som alltid då vi testar enheter, hur noggranna vi än försöker vara, missar vi i regel en del saker, buggar och problem som ni läsare upptäcker – inte minst ni som äger produkten och använder den dagligen.

Vi riktar nu därför frågan till er som äger, har ägt eller har använt en Sony Xperia Z2 under en längre period: Vilka är era synpunkter på telefonen? Hur står den sig mot konkurrensen? Vad kan Sony göra bättre i kommande Xperia Z3? Har ni stött på några enerverande buggar eller till och med fabrikationsfel? Är kameran verkligen så bra som vi på Swedroid upplevde den?

Kommentarerna här nedan är era – men var snälla och håll er till ämnet och framför eventuell kritik på ett sakligt vis. Ingående diskussioner om andra telefonmodeller hänvisar vi till vårt forum.

Mest kommenterat

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Vilken Androidversion har din telefon?
 3. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 4. Här är Sony Xperia 5 III med variabel brännvidd
 5. Swedroids fyndtipsfredag (v14)
 6. Sony kan satsa stort på mobilspel

Mest läst

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 3. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 4. Fler inofficiella uppgifter om Google-chippet i Pixel 6
 5. Swedroids fyndtipsfredag (v14)
 6. Android Fast Pair får ny layout, stödjer över 100 Bluetooth-enheter

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om