Specialversion av HTC Sensation på gång med ljud från Beats och dubbelkärnig 1.5GHz-processor?

Postat:
14:14 - 2011-09-02
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
39

HTC Sensation Special Edition?

I början av augusti meddelade HTC att de inlett ett samarbete med hörlurstillverkaren Beats by Dr. Dre. En av de första Beats-mobilerna tycks bli HTC Runnymede som har utrustats med 4.7-tumsskärm och 1.5GHz-processor. Det verkar även som om den taiwanesiska tillverkaren tänker släppa en specialversion av flaggskeppet HTC Sensation med snabbare processor, ljud från Beats och ett kraftigare batteri.

I ett läckt dokument kallas enheten för HTC Sensation Special Edition och batteriet har som sagt fått sig en välkommen knuff uppåt från 1520mAh till 1730mAh. Processorplattformen sägs fortfarande vara Qualcomm MSM8260 men de dubbla kärnorna tickar i 1.5GHz istället för 1.2GHz som på originalet.

HTC Sensation har cirka 1GB internt lagringsutrymme tillgängligt och specialversionen ska enligt dokumentet ha fått fyra gånger så mycket lagringsminne, det vill säga 4GB. Eftersom den uppgraderade varianten av Sensation är en Beats-modell kommer det enligt ryktet följa med ett par Beats-hörlurar (inte kåpor), en fjärrkontroll och även ljudkretsar från Beats med optimerat ljud.

Huruvida HTC Sensation Special Edition kommer till Sverige står skrivet i stjärnorna, men finns det några ljudentusiaster som skulle vara intresserade om den letade sig hit?

Genom CNET

Lägsta pris på HTC Sensation på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Evo 3D på Prisjakt just nu: