Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Spelmobilen Nubia Red Magic 3 har extra allt

Kan spela in 8K-video

Postat:
10:10 - 2019-04-29
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Spelmobilen Nubia Red Magic 3 har några av de bästa specifikationerna i en smartphone hittills, på pappret. Först och främst erbjuder telefonen Qualcomms i dagsläget snabbaste chipp Snapdragon 855, tillsammans med upp till 12GB RAM och 256GB lagring.
AMOLED-panelen är 6,65” (HDR / 19,5:9 / FHD+) och har en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det är samma uppdateringsfrekvens som OnePlus 7 Pro förväntas erbjuda. En högre uppdateringsfrekvens ger mjukare animationer, även om alla spel och appar inte stödjer det än.

Batteriet är ett av det största hittills i en toppmodell (budgetmobiler brukar annars få flest mAh) med sina 5000mAh. På bakstycket sitter en Sony-tillverkad 48MP-kamera med bländartalet f1,7. En 16MP-sensor har placerats på framsidan. Huvudkameran kan spela in 8K-video och den sägs ha ett superslowmotion-läge med 1920fps – Nubia är först ut med båda i en telefon, även om det förstås återstår att se hur resultatet blir.

Nubia har lyckats integrera en tyst fläkt i konstruktionen vilken tillsammans med en heatpipe påstås erbjuda fem gånger högre värmeavledning än traditionella passiva kylningsmetoder. Flera av spelmobilerna stoltserar med en särskild form av kylning, men när råkade du sist ut för att en smartphone överhettades?

Specifikationsbladet avrundas av Android 9, anpassningsbara kapacitiva axelknappar för spel, framåtriktade stereohögtalare, ett 3,5mm-jack, samt IP55-klassning. Nubia Red Magic 3 blir tillgänglig i Kina i början av maj. Toppmodellen med 12GB RAM och 256GB lagring kostar inte mer än motsvarande 6070 kronor lokalt.

Mest kommenterat

 1. Vilka sociala medier använder du regelbundet idag?
 2. Nya renderade bilder på Google Pixel 4 XL baserat på rykten
 3. Pressbilder på Xiaomi Mi A3 – ny telefon med Android One
 4. Rykte: Samsung Galaxy Note 10 får instegspris på 999 euro
 5. Mängder av pressbilder på Samsung Galaxy Note 10+
 6. Samsung Galaxy Note 10+ dyker upp hos FCC, saknar 3,5mm-jack

Mest läst

 1. Sverigelansering av Huawei P Smart Z, kostar 2990kr
 2. Ni som har Samsung: använder ni Bixby?
 3. Pressbilder på Xiaomi Mi A3 – ny telefon med Android One
 4. Mängder av pressbilder på Samsung Galaxy Note 10+
 5. Nya Samsung Galaxy Note 10-bilder läckta
 6. OnePlus fortsätter att förbättra ”7 Pro”

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilka av dessa sociala medier använder du regelbundet idag (går att välja flera)?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey