Spelnyheter: Jetpack Joyride och Rayman Jungle Run finns nu för Android

Postat:
11:01 - 2012-09-28
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
9

Två efterlängtade spel har nu nått fram till Googles plattform: Jetpack Joyride från Halfbrick Studios och Rayman Jungle Run från Ubisoft. Det förstnämnda spelet lyckades först bli populärt för iOS och kommer från samma utvecklare som gett oss Fruit Ninja och Age of Zombies.

Jetpack Joyride har vunnit flera priser och har bland annat blivit utnämnt till årets mobilspel. Det är ett sidoscrollande plattformsspel som går ut på att ta sig så långt som möjligt, samla poäng och power-ups. 

Av någon anledning stjäl man ett jetpack och far runt och mejar ner fabriksarbetare och vetenskapsmän (som dock tydligen är onda). Spelet är gratis och har nästan kammat hem full pott i Play Store: det vilar för tillfället på respektabla 4,9 stjärnor av 5 möjliga i medelbetyg.

Rayman Jungle Run är å sin sida en officiell del av Ubisofts Rayman-serie som inleddes 1995. Googles Romain Guy säger att spelet har riktigt tjusig 2D-grafik och att det känns som PS Vita-versionen. Spelet kostar 20kr och vi återkommer med ett test av Rayman Jungle Run för att utreda om det är värt sina slantar.