Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Swedroid och Huawei söker testpiloter – bli först att testa P40 Pro

Postat:
12:03 - 2020-03-27
Skribent:
Sponsrat
Kommentarer:
Tillsammans med Huawei söker Swedroid sex stycken testpiloter som kommer ges möjlighet att bli bland de första i Sverige med att lägga vantarna på Huaweis nylanserade flaggskeppstelefon P40 Pro.
Huawei har redan introducerat ett flaggskepp i år i form av vikbara Mate Xs, som nyligen lanserades i Sverige, och nu är det dags igen.

Telefonen som presenterades under gårdagen via Youtube har en 6,58-tums OLED-skärm med 90 Hz uppdateringsfrekvens, bildförhållandet 19,8:9 samt en upplösning på 1200 x 2640 pixlar. Systemet drivs av Huaweis egenutvecklade chipp Kirin 990, vilket stödjer 5G. Mängden RAM är 8 GB medan mängden lagring är 128 GB, som i sin tur går att utöka genom en minneskortplats.

Primärkameran har 50MP upplösning med en stor sensor som mäter hela 1/1,28” medan optiken har ett bländarvärde på f/1,9. Den har sällskap av en 40MP supervidvinkelkamera (f/1,8), ett 12MP telefoto-objektiv (f3,4/OIS) och en djupkamera. Telefonen stödjer 3x optisk zoom. I utsnittet i skärmen sitter en 32MP-kamera tillsammans med en djupkamera (IR) för ansiktsupplåsning.

Telefonen kommer att nå butikshyllorna under slutet av april månad och har ett introduktionspris om 10 990 kronor.

Vad innebär det att vara testpilot?

Som testpilot förväntas du aktivt dela med dig av dina erfarenheter av P40 Pro i forumet under testets gång, för att mot slutet av perioden lämna ett omdöme (500-1000 ord) och sätta ett betyg.

Till ämnen vi gärna ser att testpiloterna utforskar hör kamera, bildskärm, prestanda, batteritid samt appbutiken AppGallery.

Testperioden kommer att vara under två veckors tid mellan 1/4 till och med 14/4. Vid slutet av testperioden returneras telefonerna till Huawei.

Jag vill bli testpilot – hur deltar jag?

Skicka in en intresseanmälan genom att besöka forumet och svara på tråden med en kort motivering där du beskriver varför du är intresserad av att testa telefonen och varför du passar som testpilot. Ett stort teknikintresse är meriterande, särskilt om du ser dig själv som en en early adopter som gärna labbar med ny teknik.

Swedroid kommer att välja ut sex stycken testpiloter som kommer att kontaktas genom forumet på måndagen den första april (1/4).

Ersättning: Swedroid kompenserar var och en av testpiloterna med 2000 kr vardera när  testperioden är över och villkoren uppfyllda.

Se forumtråden för ansökan, närmare detaljer samt fullständiga villkor.

OBS!: Pilotprogrammet arrangeras på uppdrag av Huawei. Företaget har inget inflytande över testpiloternas texter, inlägg eller slutsatser. 

Mest kommenterat

 1. Vilken Androidtelefon genom tiderna är du personligen mest missnöjd med?
 2. Android Auto lanseras officiellt i Sverige samt övriga Norden
 3. Rykte: OnePlus kommer släppa 9E vid sidan av 9 och 9 Pro
 4. Google utser bästa Androidapparna 2020
 5. Bästa fynden på Cyber Monday [Uppdaterad]
 6. Samsung har börjat skicka ut skarpa Android 11 för S20

Mest läst

 1. Black Friday har officiellt startat – här är några av de bästa fynden
 2. Bästa fynden på Cyber Monday
 3. Vilken Androidtelefon genom tiderna är du personligen mest missnöjd med?
 4. Google utser bästa Androidapparna 2020
 5. Android Auto lanseras officiellt i Sverige samt övriga Norden
 6. Black Friday-rea även i Google Play

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Skulle du sakna Galaxy Note-serien om den försvann?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om