Spontana omstarter med Nexus S – Är du drabbad?

Postat:
06:08 - 2011-01-18
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
71

Allt fler rapporter från Nexus S-ägare om spontana omstarter ramlar nu in på olika forum runtom på nätet, i kommentarstrådar på androidsajter och även till vår tipskorg. Problemet verkar endast drabba en bråkdel av alla ägare av enheten i fråga, vi har exempelvis inte haft några sådana problem med vårt exemplar, men att problemet existerar råder det inget tvivel om.

Problemet med spontana omstarter har fått en egen tråd på Googles Mobile Help Forum och det behövs inte ett tränat öga för att se att fler än en person har problem med detta.

Saxat från Google Mobile Help Forum:

Hey everyone,

Thanks for your many useful reports. We are getting close to tracking down the root cause of the reboots during calls and are currently testing a fix to resolve the issue.

I’ll come back to keep you informed once we know more.

So we’ve successfully reproduced this issue and are in the process of investigating with Samsung. I’ll provide updates as soon as I have them.

 
Google har som synes lyckats hitta och återskapa problemet så vi tror och hoppas att en lösning i form av en OTA-uppdatering inom kort letar sig ut till alla enheter, men det vore även intressant att få höra från er Nexus S-ägare här på Swedroid om ni har råkat ut för det här problemet. Kommentarerna är era.
 

Tipstack till alla som skickade in detta!
 

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu: