Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Spotify för iPhone godkänd av Apple – Android nästa?

Postat:
23:05 - 2009-08-27
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Spotify och Android

Enligt en artikel på BBC News så har nu Apple – tvärtemot vad många hade förväntat sig – godkänt Spotify för iPhone. Efter Google Voice-debaclet för några veckor sedan, där Apple till synes helt utan vettigt skäl nekade Googles applikation tillträde till Apples App Store, så tvivlade många på att en applikation som Spotify skulle godkännas – Spotify konkurrerar trots allt betydligt mer med Apples egna iTunes än vad Google Voice konkurrerar med… tja, ingen vet riktigt vad Google Voice anses konkurrera med.

Som androidälskare så känner man förstås både ett styng av avundsjuka för att iPhone nu verkar få förtur och en viss irritation då misstanken kvarstår att en androidklient har förhalats, lagts på is, i väntan på detta besked från Apple. Med tanke på hur välfungerande Spotifys officiella androidapp såg ut, vilken demonstrerades för exakt på dagen tre månader sedan, så undrar man onekligen om det är rimligt att den fortfarande efter tre månader inte har släppts till Android.

För att göra det hela ännu mer plågsamt för oss androidanvändare så kontaktade Spotify för någon vecka sedan utvecklaren av en tredjepartsapp för Spotify för Android och bad honom dra tillbaka den från Market, vilket han med all heder också gjorde.

Spotify, vi ber er, gör något för oss androidälskare. Vi vet att vi till antalet är mycket färre än de massiva horderna av iPhoneanvändare, men Android växer snabbt och jag törs lova att ni kommer kunna sälja många många abonnemang via androidplattformen också.

Så kom igen nu, Spotify. Ni har med största sannolikhet redan en klient för Android färdig – allt ni behöver göra är att släppa den.
 

Via BBC News.

Mest kommenterat

 1. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 2. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 3. Google RCS är på väg att få krypterade meddelanden (E2EE)
 4. Kommer Sony återuppliva Compact-serien?
 5. Rykte: Galaxy Z Fold 3 släpps i juni, har kamera under skärmen och S Pen
 6. Skulle du sakna Galaxy Note-serien om den försvann?

Mest läst

 1. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 2. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 3. Test: Google Pixel 5
 4. Senaste Chrome för med sig största prestandaökningen på flera år
 5. Sju nya funktioner som kommer till OnePlus Oxygen OS
 6. Googles hälsoapp Fit får nytt gränssnitt med bättre översikt

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Skulle du sakna Galaxy Note-serien om den försvann?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om