SR Player – Sveriges Radio i din telefon [Projekt] [Tips]

Postat:
02:29 - 2009-12-09
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
18

1.main

Som många av er säkert redan vet så har vi på vårt forum ett stort antal skickliga utvecklare som utvecklar svenska apps för vårt älskade operativsystem Android. Utvecklingen fungerar i regel som så att en eller en handfull utvecklare på forumet publicerar sina tankar och idéer och kanske även tidiga betaversioner av sina applikationer och får feedback från en uppsjö av ivriga betatestare som mer än hjärna hjälper till med såväl synpunkter och idéer som med betatestning och, förstås, konstruktiv kritik.

Ett sådant projekt som vi vill lyfta fram idag är SR Player, vilket – som artikelrubriken skvallrar om – är en spelare för Sveriges Radios webbradiosändningar. SR Player är ett sammanslaget projekt bestående av utvecklaren Ponuls och JDS kod och ZilverZurfarns grafiska interface. Vi ser även Panoply Prefect vara behjälplig i utvecklingen av den här applikationen då han i egenskap av ansvarig för Nya Medier på SR förstås kan erbjuda en unik inblick.

Spelaren har även – utöver den vanliga spelaren ni kan se på bilderna nedan – en widget vilken förstås gör användandet än mer bekvämt, direkt från din hemskärm.

[SR Player på Swedroids forum]
[SR Player på Google Code]