Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Stadia Pro-kunder får två nya spel i december

Postat:
22:52 - 2019-11-26
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Google lanserade sin strömmade speltjänst Stadia för blott någon vecka sedan, och de första reaktionerna har i många fall inte varit nådiga. Förväntningarna var högt ställda och Google lyckades först och främst inte riktigt leverera vad de själva hade lovat, och därtill hade många konsumenter med facit i hand lite för högt ställda förväntningar.
Bland annat har vi sett Stadia kritiseras för latensproblem, sämre grafik med lägre upplösning än de av Google utlovade 4K och därtill kritik mot kostnad och prenumerationsmodellen Google har valt. Samtidigt har vi sett andra – som delar av Swedroids redaktion – tvärtemot uttrycka ett ganska positivt första intryck, även om det givetvis inte är perfekt på långa vägar.

Att Stadia ständigt kommer utvecklas, expanderas, uppgraderas och förbättras har vi inga tvivel om och vi är övertygade om att många initiala problem kommer lösas, men frågan är som alltid när.

Google låter idag meddela att två nya spel, Tomb Raider: Definitive Edition och Farming Simulator 19, kommer att lanseras utan extra kostnad för Stadia Pro-prenumeranter under december månad. Sedan tidigare finns där även Destiny 2: The Collection och Samurai Shodown.

Stadia Pro kostar i dagsläget 99 kronor per månad, men tre månader ingår gratis för de som har slagit till och beställt Stadia Premiere Edition.

Ni som har slog till och har hunnit testa Stadia redan: vilka är era synpunkter på tjänsten? Har ni haft några betydande problem? Är grafiken acceptabel? Har ni stött på latensproblem? Hur upplever ni handkontrollen? Dela med er i kommentarerna!
 

Mest kommenterat

 1. Samsung-ingenjörer påstås ha känt sig förnedrade över att Galaxy S20 kör Snapdragon i Sydkorea
 2. Alla specifikationer för OnePlus 8 och OnePlus 8 Pro läcker ut i förtid
 3. Vilket Androidgränssnitt är du mest nyfiken på?
 4. Nu har Galaxy S7-duon till sist slutat få uppdateringar
 5. Finansiell ID-Teknik AB: Inga planer på ansiktsigenkänning för BankID till Android
 6. OnePlus bekräftar trådlös laddning för 8-serien

Mest läst

 1. Vilken telefon gav dig senast wow-känslor?
 2. Rykte: Pressbilder på OnePlus 8 Pro tillsammans med specifikationer
 3. LineageOS 17.1 släpps för en rad telefoner, baseras på Android 10
 4. Tips och tricks för WhatsApp för Android
 5. DxOMark testar Huawei P40 Pro
 6. Samsung-ingenjörer påstås ha känt sig förnedrade över att Galaxy S20 kör Snapdragon i Sydkorea

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilket Androidgränssnitt är du mest nyfiken på?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey