Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Stadia Pro-kunder får två nya spel i december

Postat:
22:52 - 2019-11-26
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Google lanserade sin strömmade speltjänst Stadia för blott någon vecka sedan, och de första reaktionerna har i många fall inte varit nådiga. Förväntningarna var högt ställda och Google lyckades först och främst inte riktigt leverera vad de själva hade lovat, och därtill hade många konsumenter med facit i hand lite för högt ställda förväntningar.
Bland annat har vi sett Stadia kritiseras för latensproblem, sämre grafik med lägre upplösning än de av Google utlovade 4K och därtill kritik mot kostnad och prenumerationsmodellen Google har valt. Samtidigt har vi sett andra – som delar av Swedroids redaktion – tvärtemot uttrycka ett ganska positivt första intryck, även om det givetvis inte är perfekt på långa vägar.

Att Stadia ständigt kommer utvecklas, expanderas, uppgraderas och förbättras har vi inga tvivel om och vi är övertygade om att många initiala problem kommer lösas, men frågan är som alltid när.

Google låter idag meddela att två nya spel, Tomb Raider: Definitive Edition och Farming Simulator 19, kommer att lanseras utan extra kostnad för Stadia Pro-prenumeranter under december månad. Sedan tidigare finns där även Destiny 2: The Collection och Samurai Shodown.

Stadia Pro kostar i dagsläget 99 kronor per månad, men tre månader ingår gratis för de som har slagit till och beställt Stadia Premiere Edition.

Ni som har slog till och har hunnit testa Stadia redan: vilka är era synpunkter på tjänsten? Har ni haft några betydande problem? Är grafiken acceptabel? Har ni stött på latensproblem? Hur upplever ni handkontrollen? Dela med er i kommentarerna!
 

Mest kommenterat

 1. Vilka teknikkanaler på YouTube rekommenderar du?
 2. Sony planerar lansera en ny Xperia Compact?
 3. C More lanserar stöd för Android TV [Uppdaterad]
 4. Samsung Galaxy S10 uppdateras till Android 10 i Sverige [Notis]
 5. OnePlus börjar återigen skicka ut Android 10 till 6 och 6T
 6. Rapport: Operatörers implementering av RCS har säkerhetsbrister

Mest läst

 1. Samsung börjar skicka ut skarpa Android 10 för Galaxy S10-serien
 2. Skarpa Lawnchair v2 släpps i Play Store
 3. Samsung Galaxy S10 uppdateras till Android 10 i Sverige
 4. Google listar årets bästa appar
 5. Sony planerar lansera en ny Xperia Compact?
 6. Rykte: Bilder på Samsung Galaxy S10 Lite och Note 10 Lite

 7. Visa topplistan

Undersökningar

I vilken ficka lägger du främst telefonen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey