Stupid Zombies uppdateras till version 1.4 och får 60 nya nivåer

Postat:
11:51 - 2011-04-05
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
29

Stupid Zombies

Det största pusselspelet för Android är ju naturligtvis Angry Birds, och förmodligen kommer Rovios flaggskeppsprodukt att ligga i topp länge till – de olika versionerna i Angry Birds-serien är som vagnar i ett tåg som bara tuffar på. Angry Birds är dock inte utan konkurrens, och ett av de populäraste alternativen i Market heter Stupid Zombies som vissa faktiskt tycker är ännu bättre. Spelet har ett liknande upplägg och ungefär samma tjuskraft, men istället för att försöka ta kål på söta små grisar är det dreglande zombies man ska träffa.

Som spelets titel antyder är dessa zombies inte särskilt smarta, och de är alltså den typ av levande döda man kan se i de flesta zombiefilmer, och inte den snabba varianten som springer runt i 28 dagar senare. I varje bana av Stupid Zombies möts man av ett visst antal zombies, som man ska hinna skjuta innan skotten tar slut.


Precis som i Angry Birds gäller det att hitta den optimala skottvinkeln, fast i Stupid Zombies handlar det om att utnyttja rikoschetter på bästa möjliga vis. En rikoschett är en projektil som studsar mot en fast yta och får en annan bana än den ursprungliga, och man ska försöka få kulorna att studsa igenom så många zombies som möjligt. Spelet har även en fysikmotor, så man kan exempelvis använda tunnor som vapen utöver kulorna.

Stupid Zombies har idag uppdaterats till version 1.4, och spelet innehåller nu 40 60 nya nivåer samt en del buggfixar. Vad tycker ni läsare om Stupid Zombies? Föredrar ni Angry Birds, eller tycker ni Stupid Zombies är bättre? Spelet går att ladda hem gratis i Market och kräver Android 2.2 eller högre.

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia Play på Prisjakt just nu: