Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Stupid Zombies uppdateras till version 1.4 och får 60 nya nivåer

Postat:
11:51 - 2011-04-05
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Stupid Zombies

Det största pusselspelet för Android är ju naturligtvis Angry Birds, och förmodligen kommer Rovios flaggskeppsprodukt att ligga i topp länge till – de olika versionerna i Angry Birds-serien är som vagnar i ett tåg som bara tuffar på. Angry Birds är dock inte utan konkurrens, och ett av de populäraste alternativen i Market heter Stupid Zombies som vissa faktiskt tycker är ännu bättre. Spelet har ett liknande upplägg och ungefär samma tjuskraft, men istället för att försöka ta kål på söta små grisar är det dreglande zombies man ska träffa.

Som spelets titel antyder är dessa zombies inte särskilt smarta, och de är alltså den typ av levande döda man kan se i de flesta zombiefilmer, och inte den snabba varianten som springer runt i 28 dagar senare. I varje bana av Stupid Zombies möts man av ett visst antal zombies, som man ska hinna skjuta innan skotten tar slut.


Precis som i Angry Birds gäller det att hitta den optimala skottvinkeln, fast i Stupid Zombies handlar det om att utnyttja rikoschetter på bästa möjliga vis. En rikoschett är en projektil som studsar mot en fast yta och får en annan bana än den ursprungliga, och man ska försöka få kulorna att studsa igenom så många zombies som möjligt. Spelet har även en fysikmotor, så man kan exempelvis använda tunnor som vapen utöver kulorna.

Stupid Zombies har idag uppdaterats till version 1.4, och spelet innehåller nu 40 60 nya nivåer samt en del buggfixar. Vad tycker ni läsare om Stupid Zombies? Föredrar ni Angry Birds, eller tycker ni Stupid Zombies är bättre? Spelet går att ladda hem gratis i Market och kräver Android 2.2 eller högre.

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia Play på Prisjakt just nu:

Mest kommenterat

 1. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 2. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 3. Xiaomi lanserar toppmodellen Mi 9T Pro med uppfällbar frontkamera
 4. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 5. Samsung Galaxy Note 10 kommer aldrig stödja Gear VR
 6. OnePlus kommer släppa 5G-telefon globalt senare i år

Mest läst

 1. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 2. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 3. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 4. Misfit presenterar smartklockan Vapor X
 5. Samsung Galaxy Note 10+ 5G kammar hem förstaplatsen på DxoMarks topplista
 6. Några av de största nyheterna i Huawei EMUI 10

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du skaffa Samsung Galaxy Note 10 eller Note 10+?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey