Succén Humble Indie Bundle inkluderar nu Android-spel – betala vad du vill

Postat:
23:12 - 2012-01-31
Skribent:
Henrik
Kommentarer:
27

Humble Indie Bundle är något som mycket väl kan ringa en klocka hos några av er läsare, och för er som inte känner till det sedan tidigare – oroa er inte. Bundeln är i spelkretsar känd för att erbjuda något väldigt speciellt – DRM-fria spel till tre plattformar (Windows, OS X samt Linux) för en kostnad så liten som… ja, egentligen kan den vara vad du vill, stor som liten. Du betalar nämligen precis vad du själv vill för spelen, och summan du väljer att betala kan du låta gå till antingen spelutvecklarna själva, välgörenhet, Humble-teamet eller en kombination av dessa för den delen. Nytt för denna runda är något som jag själv aldrig hade föreställt mig – spelen erbjuds nu för Android tillsammans med övriga plattformar.

Så vad är det egentligen som erbjuds för priset av ”vad som helst”? Vad sägs om Anomaly: Warzone Earth, Osmos, EDGE och – om du betalar över snittsumman – World of Goo? Spelen håller en väldigt hög klass, och det är mycket troligt att man finner minst ett spel i bundeln som passar som handen i handsken. Dessutom är det tidigare stödet för Windows, OS X och Linux kvar vilket innebär att spelen går minst lika bra att spela på datorn utan någon extra kostnad. Råkar man ha tillgång till ett Steam-konto kan spelen samtidigt aktiveras där.

Man bestämmer som tidigare sagt helt själv var man vill att pengarna ska hamna, och har man svårt för att bestämma sig finns det redan ett standardval som känns logiskt utformat. Betalar gör man via Paypal, Amazon och Google Checkout, och en video som visar hur spelen installeras för Android hittas längst ner i artikeln. Snittpriset som man behöver överstiga för World of Goo ligger i skrivande stund på ungefär $5,40 och verkar öka stadigt, så vill ni köpa det fullständiga paketet till minsta möjliga pris borde ni se till att passa på så fort som möjligt! Dessutom kan det vara värt att nämna att spelens totala värde på Android Market uppgår till omkring 100 kronor.

Är ni oroliga för att spelen inte kan köras på just er enhet har man förberett demoexemplar för nästan alla spel (där Anomaly är undantaget). Dessa hittas på Humbles supportsida.

Vad säger ni om bundeln – är det något ni skulle kunna tänka er att fortsätta köpa om det dyker upp i framtida Humble Bundles (eller liknande erbjudanden för den delen), och tänker ni för den delen köpa det här paketet? Kommentarsfältet är ert!

Klicka er vidare på länken nedan för att kika på bundeln som gäller i 14 dagar!

[Humble Indie Bundle]

 

Uppdatering: Nedan hittar ni en relativt lång video skapad av en lagom cynisk britt som visar upp spelen inkluderade blandat med åsikter om dessa.

Tipstack till Gustav och HyvelTjuven

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia Play på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Tab 10.1 (16GB/WiFi) på Prisjakt just nu: