Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Supernytt – Aftonbladet på Android Market [Tips]

Postat:
17:12 - 2010-01-22
Skribent:
Eric N
Kommentarer:

Aftonbladet har som vi tidigare rapporterat publicerat en gratisapplikation på Android Market vilken man kallar för ”Supernytt”. Vi har nu haft tillfälle att titta närmare på den och kan bara konstatera att man i samarbete med mobilföretaget Apegroup gjort ett riktigt bra jobb, den är snabb, stabil och funktionsrik.

Programmet består av fem huvudfunktioner, senaste nyheter, mest lästa, på ettan, våra tips, tipsa oss, vilka samtliga syns längst ned i programfönstret. Dessa funktioner styrs i sin tur med ett gäng tabbar som syns högst upp. Upplägget är logiskt och vi tycker att programmet är lättanvänt.

Den första funktionen, senaste, visar som namnet antyder det senaste i nyhetsväg efter kategorierna nyheter, sport eller nöje. Klickar man på en nyhet och därefter på telefones menyknkapp, så dyker möjligheten att läsa kommentarer, styra texstorlek, se bilder och relaterade nyheter eller dela med sig av nyheten upp. Klickar man på ”Dela” så ges man möjlighet att skicka nyheten vidare genom E-post, Twitter eller Facebook. Observera att det inte finns någon möjlighet att själv skriva en kommentar.

Under funktionen ”Mest Lästa” syns de för närvarande mest lästa nyheterna på aftonbladet och även här kan användaren välja att visa efter olika kategorier, nyheter, sport, nöje och TV. Sedan har man även lagt in en funktion man kallar för ”På ettan” där man kan pendla mellan att visa webbsidans aktuella framsida eller papperstidningens framsida sedan en vecka tillbaka. Aftonbladet har även inkluderat en lista där man mer eller mindre bara lagt upp ett gäng bokmärken till egna tjänster och samarbetspartners och slutligen hittar vi funktionen ”Tipsa oss” som förklarar sig själv.

[Supernytt på Androlib] [Aftonbladet om supernytt]

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Disney+ utökas med Star [Notis]
 4. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 5. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 6. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om