Suveräna filhanteraren Solid Explorer lämnar betastadiet, blir betalapp

Postat:
09:37 - 2012-12-17
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
61

Solid Explorer: suverän filhanterare

En av Androids bästa och snyggaste filhanterare, Solid Explorer, har nu till sist lämnat betastadiet. I samma veva har Solid Explorer inte helt oväntat blivit en betalapplikation. Med tanke på hur estetiskt tilltalande appen är och hur många avancerade funktioner verktyget bjuder på är vi inte förvånade över att utvecklaren Krzysztof Głodowski vill ha lite betalt för mödan. 

Senaste uppdateringen för därtill med sig ett par trevliga nyheter. Först och främst har Solid Explorer numera stöd för Samsungs multi-window-funktion som gör att man kan placera två appar sida vid sida. Solid Explorer kan nu även hantera undertexter för strömmad video, den kan ange ringsignaler för systemet och har inbyggd busybox för rootanvändare.

Därtill har installationsfilen storleksoptimerats och senaste versionen innehåller även buggfixar och stabilitetsförbättringar. Vi provade att köpa Solid Explorer och så här går det till: man laddar först hem själva applikationen. Därefter köper man en nyckel som låser upp hela appen. Efter betalningen möts man av ett meddelande i Solid Explorer som bekräftar upplåsningen. Filhanteraren kostar 13,50kr och är väl värd den slanten. Alla kan använda appen gratis genom en prövotid på två veckor.

Solid Explorer unlocker