Svart version av Samsung Galaxy SIII kommer snart till Storbritannien [Rykten]

Postat:
15:05 - 2012-08-13
Skribent:
| Viktor Å
Kommentarer:
49


När Samsung lanserade sitt nya flaggskepp
Galaxy SIII tidigare i år hade de valt bort den svarta färgen som oftast pryder smartphones till förmån för en blå modell som ackompanjerade den vita i dess ställe. Motiven till detta val diskuterades på många håll, och vissa hävdade att den svarta modellen uteslöts för att undvika stämningar från Apple.

För ett par veckor sedan dök bilder på en svart Samsung Galaxy SIII upp på Samsung Mobiles Facebooksida och fick Androidvärlden att undra om de trots allt tänkte lansera en svart version av telefonen eller om bilderna var dåligt redigerade sådana föreställande en blå Galaxy SIII.

Nu har MobileFun, en återförsäljare i Storbritannien, lagt upp en förhandsbokningssida för den svarta modellen av Samsung Galaxy SIII och hävdar att leverans skall ske om 4-6 veckor. Telefonen har tidigare även siktats i produktdatabasen hos en annan brittisk återförsäljare, Carphone Warehouse, vilket ökar sannolikheten för att den faktiskt existerar och är på väg till Storbritannien. Eftersom Samsung ännu inte har givit något officiellt uttalande om saken finns inga uppgifter om en eventuell svensk lansering.

Varför tror ni att Samsung väntade tills nu med att lansera den svarta modellen? Är en svart Samsung Galaxy SIII mer eller mindre intressant än den blåa och den vita? Lämna en kommentar nedan.

Källa: Android Police