Swedroid i samarbete med 3 Sverige tävlar ut en Huawei U8220!

Postat:
14:28 - 2010-02-26
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
437

Vi på Swedroid kan nu, tack vare ett generöst erbjudande från 3 Sverige, tävla ut en Huawei U8220 till en lycklig vinnare och tillika besökare av sajten. Huawei U8220 är den kinesiska tillverkarens första försök på en androidtelefon, och tack vare en kombination av ett attraktivt pris och konkurrenskraftig hårdvara så har U8220 blivit lite av en storsäljare, inte minst i Storbritannien där efterfrågan har varit större än tillgången under långa perioder. Se gärna vår recension av telefonen här.

Till Sverige kom Huawei U8220 genom operatören 3 Sverige för några veckor sedan, och intresset på vårt forum har varit stort inte minst tack vare dess prisnivå – 2395 kronor utan abonnemang på 3 – vilken gör den till ett mycket attraktivt alternativ till de betydligt dyrare konkurrenterna Samsung Galaxy och HTC Hero.

Då telefonen saknade svenska menyer vid lanseringen så har Tre arbetat på att fram en uppdatering – och man meddelar nu att en sådan kommer att finnas ute för nedladdning från och med måndag 1/3.

Telefonen är utrustad med en 3.5 tum stor kapacitiv skärm med HVGA-upplösning (320×480 pixlar), en Qualcomm-processor på 528 MHz, 192 MB RAM och en 3.2-megapixelkamera med autofokus och är operatörsbunden till 3. Under skalet finner vi Android 1.5 i standardutförande – alltså inte customskalet som T-Mobile valde för sin version av U8220. Huawei har låtit meddela att en uppdatering till Android 2.1 är på väg, vilket förstås gör telefonen mer framtidssäkrad.

Så, hur gör man för att vara med i tävlingen? Enkelt! Fyll bara i formuläret nedan och svara på frågan – allt vi behöver är ditt namn och en fungerande e-postadress. Vinnaren kommer meddelas via angiven e-post så snart dragningen är gjord, och en uppföljande artikel utlovas. Vi kommer att dra vinnaren på måndag 1/3.

Lycka till!