Swedroid utser årets Androidtelefon 2013

Postat:
11:50 - 2013-12-30
Skribent:
| Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
169

År 2013 går nu mot sitt slut och vi kan se tillbaka på ett händelserikt år med fler kompetenta flaggskepp än någonsin förut. Vi har sett såväl Samsung som Sony, ASUS, LG och HTC lansera sina toppmodeller, samt en del kinesiska uppstickare som Oppo och Meizu.

Av alla dessa flaggskepp, som bokstavligt talat utan undantag är väldigt kompetenta telefoner, sticker en telefon enligt oss på Swedroid ut mer än de andra: LG G2. Utöver att bjuda på hårdvara i absolut toppklass kombinerat med en omatchad batteritid har vi dessutom fastnat för G2:s je ne sais quoi, G2:s ”X-faktor”.

Vad vi menar med detta är helt enkelt att G2 har något speciellt som (trots det billiga plastskalet) får oss att njuta då vi använder den och sakna den då vi använder andra telefoner. Vi kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som skapar det här begäret, men vi vet att det finns där och vi vet att vi just nu inte känner likadant för någon annan telefon.

Vad som är rätt för just dig kan vi naturligtvis inte svara på, men vi känner oss trygga i att utan någon som helst tvekan rekommendera G2 till alla som söker en ny värstingtelefon i femtumsklassen. Att den därtill ligger betydligt lägre i pris än konkurrenterna får våra plånböcker att dra en lättnadens suck, men faktum är att G2 fortfarande skulle vara vårt val även om prislappen var både 1 000 och 1 500 kronor mer – G2 är helt enkelt så bra.

LG G2 saknar motstycke och är enligt Swedroid årets bästa smartphone 2013.

swedroid-arets-telefon-2103-lg-g2