SwiftKey 3 Beta uppdateras och blir ännu bättre

Postat:
19:44 - 2012-05-30
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
54

Betaversionen av Androids mest populära virtuella tangentbord, SwiftKey, har idag uppdaterats. Brittiska utvecklaren TouchType har sedan början av april släppt nya betaversioner av SwiftKey 3. Den senaste kom en vecka in i maj och nu är det alltså dags igen.

För att ladda hem betan behöver man vara medlem i SwiftKeys forum och den tillhandahålls då gratis. Bland nyheterna i senaste releasen finner vi en smartare intuition och ett ”bättre och mer konsistent interpunktionstangentsbeteende”.

Det ska numera även vara lättare att skriva in mejladresser och SwiftKey ska ha blivit bättre i kombination med Chrome Beta (vi vet dock inte hur). Gesterna har finslipats och senaste betan innehåller naturligtvis den vanliga samlingen buggar och optimeringar. Efter ett snabbt test kan vi tillägga att SwiftKey dessutom ser ännu bättre ut efter uppdateringen.

SwiftKey 3 Beta kan laddas hem från utvecklarens officiella hemsida vilket rekommenderas, då den är markant bättre än nuvarande versionen i Play Store. Vi skulle för övrigt vilja att moderna ordbehandlare för datorer skulle förstå vad vi försöker skriva, och på vilket språk, lika bra som SwiftKey. Men det kanske kommer?

Tipstack till Kevin!

Processor: 1,4GHz quad-core
Plattform: Exynos 4 Quad
RAM: 1GB
Skärm: 4,8" / HD / 306PPI
Skärmtyp: Super AMOLED
Kamera: 8MP