Swype uppdateras med betaversion 3.25, får nya gester, funktioner och användarordbok

Postat:
21:46 - 2011-08-23
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
21

Ett av marknadens mest välanvända och innovativa tangentbord har idag släppts i en betaversion som innehåller en hel del nya funktioner. I betaversion 3.25 har man nämligen inkluderat gester som bland annat gör det möjligt att klippa, klistra och markera text med ett enda drag samt möjligheten att själv skriva in egna ord i en användarordbok.

Genom att utnyttja Swype-knappen på tangentbordet kan användare nu utnyttja speciella genvägar, där exempelvis Swype-knappen tillsammans med X klipper ut texten som skrivits. Detsamma gäller knappen i kombination med C (kopiera), V (klistra in) och A (markera allt). Twitter och Google Maps får dessutom chansen att visa upp sig, då man med genvägarna Swypeknapp + TW respektive GM lätt kan skicka skriven text direkt till önskad applikation. Man har samtidigt valt att inkludera en användarordbok där man själv kan skriva in ord som man vill att Swype ska uppfatta.

Utvecklaren understryker att användare som har telefoner där Swype kom förinstallerat avråds från att ladda ner betaversionen då den inte kommer att fungera, men ni som inte har det problemet kan följa länken nedan för att få instruktioner om hur ni laddar ner allt. Ingenting har sagts om när versionen lanseras utan beta-stämpeln (och därmed på Android Market), men något säger mig att det inte tar allt för lång tid.

De nya funktionerna går att bevittna via instruktionsvideon ovan, och ni som väljer att ladda ner betan får mer än gärna dela med er av intrycken i kommentarsfältet! Värt att notera är att denna betaversion inte har en svensk layout som tillval (tack till Hessi för påpekandet!), men det hindrar er inte från att testa det.

[Ladda ned Swype-beta v3.25 här] 

Genom Androidcentral

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia neo på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu: