Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

T-Mobile Pulse nu i butik i Tyskland [Tips] [Uppdaterad]

Postat:
00:27 - 2009-11-05
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

T-Mobile Pulse

Ute efter en billig androidlur, men vill inte köpa en HTC Tattoo och pruta på skärmstorleken? Kanske är då T-Mobile Pulse, eller Huawei U8230 som den egentligen heter, något för dig. Vi har tidigare skrivit om den ack så prisvärda ”Pulse” vid flertalet tillfällen här på Swedroid och med ett pris på endast 2100 kronor i UK utan abonnemang men bunden till T-Mobile via kontantkort så är den sannolikt det mest prisvärda som går att köpa i androidväg idag.

Det tog några veckor men nu har den slutligen dykt upp för omedelbar leverans på den tyska butiken HandyAttacke, vilken mer än gärna gör affärer med oss svenskar. Priset är i skrivande stund satt till 267.75 Euro (ca 2800 kronor) vilket för all del är 700 kronor mer än samma telefon i UK, men då får man å andra sidan en helt olåst telefon på köpet.

Detta är hur man än vrider och vänder på det oerhört prisvärt för en telefon som inte bara är lika välutrustad som sina konkurrenter utan även erbjuder en större skärm med sina 3.5″.

Edit 2009-11-05: Det råder en viss osäkerhet huruvida telefonen är låst till T-Mobile eller inte. I min kontakt med HandyAttacke så sade de att den är olåst, men Stefan i kommentarerna nedan fick ett aningen annorlunda svar. Vi kan därför inte rekommendera ett köp innan det är bekräftat att det verkligen rör sig om en olåst telefon.

Edit 2009-11-06: Via mail har det nu bekräftats att telefonerna är olåsta – så det skall vara fritt fram för alla er som är sugna på att få en finfin androidtelefon för småpengar.
 

Hoppa över till HandyAttacke och tag en titt!

Mest kommenterat

 1. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 2. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 3. Xiaomi lanserar toppmodellen Mi 9T Pro med uppfällbar frontkamera
 4. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 5. Samsung Galaxy Note 10 kommer aldrig stödja Gear VR
 6. OnePlus kommer släppa 5G-telefon globalt senare i år

Mest läst

 1. Löst rykte: Samsung kommer släppa smartphone med grafenbatteri inom två år
 2. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 3. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 4. Misfit presenterar smartklockan Vapor X
 5. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 6. Samsung Galaxy Note 10+ 5G kammar hem förstaplatsen på DxoMarks topplista

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du skaffa Samsung Galaxy Note 10 eller Note 10+?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey