Tävla om 10 biljetter till Android Only-konferensen i Malmö

Postat:
23:39 - 2011-05-15
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
18

Den 13:e till 14:e juni går den svenska androidkonferensen Android Only ånyo av stapeln och den här gången är den förlagd till Malmö, närmare bestämt i Stora Hörsalen i Malmö Högskola. Konferensen riktar sig till såväl androidfantaster som utvecklare och branschfolk och lockar till sig såväl svenska som internationella talare samt representanter för bland annat Google och Sony Ericsson.

De 10 biljetterna som tävlas ut har ett värde på 4500 kronor styck och gäller som entrebiljett för båda dagarna. Märk väl att det endast är biljetterna i sig som tävlas ut – eventuella resor, mat och boende betalas av vinnarna själva.

Saxat från tävlingssajten:

Vinn en biljett till Android Only i Malmö

Genom att skicka in nedanstående formulär, deltar du i tävlingen där du kan vinna en biljett värd 4500:- till 2-dagars konferensen Android Only Malmö, den 13-14/6. Tävlingen pågår till och med den 22/5.

Om du vinner kommer du att få ett mail inom två veckor efter att tävlingen avslutats. Vinnaren står själv för ev. vinstskatt. Tänk på priset endast gäller själva biljetten och inte kost, logi eller resa till och från konferensen. Delta bara i tävlingen om du är säker på att du har tid och möjlighet att närvara den 13-14/6.

Ansvarig för tävlingen är företaget Greener Grass Web Design AB. Kontakta [email protected] vid ev. frågor.

 
Är ni intresserade av att vara med på årets androidhändelse här i Sverige? Hoppa då över till tävlingssajten och ha chansen att vinna!

[Tävlingssajten]

[Round-up från förra årets Android Only]

Lägsta pris på Asus Transformer 32GB på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Acer Iconia A500 32GB på Prisjakt just nu: