Tävla om 32GB microSDHC-kort tillsammans med Swedroid och Sandisk

Postat:
12:00 - 2010-11-02
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
402

Swedroid kan i samarbete med Sandisk nu erbjuda er besökare möjligheten att vinna ett antal riktigt bra 32GB Sandisk Mobile microSDHC-kort och som en bonus skickar Sandisk också med en SanDisk Sansa Clip+ Mp3-spelare med 8GB minne, OLED-skärm och FM-radio till var och en av vinnarna.

För att delta behöver du svara på frågan som ställs i formuläret nedan och motivera varför just du behöver ett 32GB stort kort. De tre bästa motiveringarna kommer att utses av Sandisk och författarna kommer var och en att erhålla dels ett 32GB MicroSDHC-kort samt en Sandisk Sansa Clip+ Mp3-spelare.

Tävlingen kommer att vara till och med tisdagen den 16:e november, det vill säga under två veckors tid. Vinnarna kommer att utses av Sandisk och presenteras i den här artikeln den 18:e november samt kontaktas per e-post.

OBS! Tävlingen är nu avslutad och formuläret borttaget. Inom kort kommer Sandisk att utse vinnarna – en lista på dessa kommer i sin tur att publiceras i den här artikeln.

Vinnarlista:

Namn: Erik S
Motivering: Det lilla minnet som fyllde med mobilen gör mig helt galen då det inte ger mig någon plats för mina många musikfiler och definitivt inget plats till knivskarpa filmer i HD-kvalitet. Jag vill kunna njuta av såväl högupplösta filmer som musikalbum från ett stort mediebibliotek då jag ofta är på resande fot. Ett stort minneskort skulle möjliggöra att jag skulle bli en lycklig smartphone-användare för all framtid.

Namn: Gustav S
Motivering: 32GB skulle ge rejält med plats, spelfilmer skulle helt klart bli intressant. Men mest spännande vore det att ha plats för eget filmande – Froyo’s möjlighet att filma i 720p HD skulle jag kunna utnyttja till fullo. Nästa Bergman månne? ;)

Namn: Victor G
Motivering: För att jag kommer bli pappa om några månader för första gången och då måste jag ju dokumentera det med kameran i mobilen och kunna spela barnfilmer och musik i mobilen. Men framför allt all videofilmning av en liten varelse som jag varit med och skapat, det kommer bli många gb! :)