The::unwired: europeiska versionen av Nexus S får en S-LCD-skärm [Rykte]

Postat:
13:56 - 2011-01-04
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
80

Enligt Arne Hess på tekinksajten the::unwired så kommer den europeiska versionen av Google Nexus S, med modellbeteckningen GT-I90003, att få en S-LCD-skärm istället för den numera berömda fyra tum stora Super-AMOLED-skärmen som sitter monterad i alla olika versioner av Samsungs Galaxy S samt i den amerikanska och den brittiska Nexus S:en.

Orsaken till detta byte sägs, som väntat, vara att Samsung inte hinner tillverka Super-AMOLED-skärmarna i tillräckligt stora volymer och att de därför kommer tvingas gå över till S-LCD – precis som HTC tvingades göra med både Desire och systern Nexus One och precis som ZTE har gjort med den ack så populära budgetmodellen Blade.

Det tål att upprepas att detta i dagsläget blott är ett rykte från ”pålitliga källor”, men Hess och hans sajt the::unwired har genom åren visat sig pålitlig och han har väldigt ofta rätt i sina spekulationer och ryktesrapporter.

Om detta stämmer; hur stor roll spelar det för ditt vidkommande? Blev den europeiska Nexus S:en genast sämre eller föredrar du kanske LCD-skärmar? Dela med er i kommentarerna.
 

the::unwired.
 

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu:

Lägsta pris på HTC Desire på Prisjakt just nu:

Lägsta pris på ZTE Blade på Prisjakt just nu: