HTC Hero för 3650 kr i Tyskland (fortfarande) [Tips]

Postat:
18:57 - 2009-09-28
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
418

HTC Hero fir teh cheap För er som är spekulanter på HTC Hero och dess läckra – och numera blixtsnabba – Sense-gränssnitt så kan vi meddela att den just nu finns tillgänglig (med T-Mobile-branding) på HandyAttacke för blott 359 Euro, eller drygt 3650 svenska kronor. Till detta kommer förstås frakt, men det är onekligen ett fenomenalt bra pris i vilket fall som helst.

Att beställa från Tyskland innebär förstås att man måste tråckla sig igenom ett tyskt beställningsformulär samt att fraktavgiften blir aningen högre och väntetiden blir längre, men med tanke på att man sparar mellan 600 och 1200 kr så kanske det är värt det? Vi har i vårt forum läst om ett antal lyckade affärer mellan Swedroidare och HandyAttacke, så butiken verkar vara reko och att lita på.

Hoppa över till HandyAttacke och tag en titt.

Edit: HTC Dream, eller T-Mobile G1, finns även den tillgänglig på samma butikför blott 2500 kr. HTC Dream börjar för all del bli åldersstigen, vilket främst avspeglar sig i den begränsade minnesmängden vilken kan komma att ställa till problem vad gäller framtida androiduppdateringar, men att få en i övrigt fullfjädrad androidlur – med ett fysiskt tangentbord därtill – för blott 2500 kr är ett kap.