Två nya Ice Cream Sandwich-ROM:ar för Samsung Galaxy S2 läcker ut på nätet

Postat:
15:13 - 2012-01-02
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
12

Samsung Galaxy SII

I mitten av december dök det upp en video som visade en Galaxy S2 som körde Android 4.0 tillsammans med Samsungs gränssnitt TouchWiz. Nu har sajten SamMobile fått tag på två nya ROM:ar som påstås vara officiella alfaversioner av Samsungs Ice Cream Sandwich-uppdatering för Galaxy S2.

Ena ROM:en släpptes den 20:e december och den andra kom så sent som den 30:e december förra året. Senaste ROM:en (I9100XXKP8) är baserad på Android 4.0.3 och ska vara den stabilaste av de två.

Precis som i den förra videon är det mesta sig likt och man ser mer av TouchWiz än Android 4.0 i gränssnittet. Galaxy S2-ägare med rootaccess och experimentlusta kan besöka källan och testa den läckta versionen av Ice Cream Sandwich, på egen risk naturligtvis.

Vissa sajter har rentav rapporterat att Samsung redan börjat rulla ut en Android 4.0-uppdatering för Galaxy S2. Vi tvivlar dock på detta och tror att det är dessa två läckta ROM:ar som förväxlats med en officiell uppdatering.

Vi håller naturligtvis ett vaksamt öga på Android 4.0-uppgraderingen för S2:an och återkommer så fort det dyker upp mer information.

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu: