Twitter-appen Falcon Pro får inbyggt stöd för YouTube-videor

Postat:
12:34 - 2013-01-01
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
5

falcon-pro-1falcon-pro-2

Ibland dyker det upp enskilda androidutvecklare, enmansföretag, som lyckas imponera med sin kompetens och hängivenhet. Vi minns till exempel Federico Carnales som under Launcher Pros storhetstid för runt två och ett halvt år sedan släppte stora uppdateringar med nya funktioner så gott som varje vecka.

Franske utvecklaren Joaquim Vergès tycks även vara en av dessa eldsjälar då hans Falcon Pro på kort tid sällat sig till Play Stores bästa Twitter-appar. Falcon Pro saknar fortfarande en del finesser, som push-aviseringar och stöd för flera konton, men Vergès verkar vara hängiven sitt projekt och han har nu släppt ännu en uppdatering. 

Falcon Pro har numera stöd för det YouTube-API som Google lanserade innan jul. Det innebär att det går att kika på YouTube-videor utan att lämna appen – en finess som förmodligen kommer särskilt väl till pass på surfplattor.

Senaste versionen ger därtill användare möjligheten att logga ut och uppdateringen innehåller även ett antal justeringar av gränssnittet. Falcon Pro rekommenderas för alla som hänger mycket på Twitter och vill ha en snygg och smidig klient. Appen kostar sju riksdaler.