’Twitter for Android’ erhåller efterlängtad uppdatering, nu med push-notifikationer

Postat:
02:25 - 2011-07-14
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
23

Twitter är ett av de största sociala nätverken i dagsläget, och få har inte hört talas om det. Twitter har själva en egen klient tillgänglig till många olika plattformar, men en sak som Androidversionen har saknat fram tills nu är push-notifikationer – något som gör livet som twittrare väldigt mycket trevligare.

Uppdateringen 2.1.0 gör att notifikationer kan skickas direkt till telefonen när tweets skickas från avsändaren, vilket kan vara trevligt om man twittrar väldigt mycket och inte vill vänta exempelvis 15 minuter mellan varje intervall på nya meddelanden. Dessutom finns nu möjligheten för användare att använda mer än ett konto åt gången, något som är mycket populärt speciellt på desktopklienter.

Värt att nämna är att användare själva kan ställa in vilka saker som ska skickas via push, vilket givetvis kan påverka batteritiden en hel del. Annat som har ändrats är att utseendet på widgets har uppdaterats samt diverse buggfixar.

Push-notifikationer är en stor fördel med en twitterklient, och undertecknad kommer utan tvekan att använda den här klienten ett tag. Vad anser ni läsare om uppdateringen? Kan även ni tänka er att byta klient?

Tipstack till Daniel!

Genom Twitter Blog.

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Desire på Prisjakt just nu: