Uppackning av Samsung Galaxy S II

Postat:
18:58 - 2011-04-28
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
158

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Rt7mdInSWqk

Under dagen anlände Samsung Galaxy S II till redaktionen och vi passade i vanlig ordning på att spela in en unboxingvideo. Utöver själva uppackningen tittar vi närmare på hur gränssnittet både ser ut och flyter samt vilka specifikationer telefonen har.

Förpackningen innehåller utöver telefonen ett stereoheadset av enklare modell med in-ear-lurar, batteri på 1650 mAh, microUSB-kabel, strömadapter (5V, 0,7A) med microUSB-utgång och ett par extra öronsnäckor till headsetet.

Vad berör specifikationerna kan vi konstatera att operativsystemet rapporterar 833MB tillgängligt RAM och av det inbyggda flash-minnet på 16GB är 2GB reserverat för appinstallationer och ~11,8GB för den interna SD-kortpartitionen. Den dubbelkärniga Cortex A9-processorn är klockad till 1,2GHz och grafikdelen bygger på ARM:s MALI 400-arkitektur. Android-versionen som följer med är den senaste Gingerbread-versionen med versionsnummer 2.3.3 och build/radio är version XWKDD/XXKDH. Skärmen kan hantera upp till tio samtidiga tryckpunkter och presterar i input benchmark en uppdateringsfrekvens om 60 Hz.

[Specifikationer]
[Kernel log]

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy S på Prisjakt just nu: