Uppföljaren till Xperia X10 Mini Pro, med kodnamnet Mango, fångad på bild

Postat:
11:16 - 2011-04-14
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
30

Uppföljaren till X10 Mini Pro, Mango SK171, fångad på bild

Den ursprungliga Xperia X10 Mini Pro kallades ”gedigen, lättanvänd och smidig” i Swedroids recension i augusti förra året, och enheten är i stort sett en X10 Mini med utfällbart QWERTY-tangentbord.  Originalet av Mini Pro har 2.55-tumsskärm, 256MB RAM, en 600MHz-processor från Qualcomm och en 5MP-kamera. Senaste tiden har det dykt upp sporadisk information om uppföljaren till Mini Pro, som än så länge bär kodnamnet Mango – bland annat dessa bilder och rykten om specifikationer från bloggen SEMC.

Av bilderna att döma har Mango två stycken kapacitiva touchknappar under skärmen: Meny och Tillbaka, samt en fysisk Hem-knapp i mitten. Det utfällbara tangentbordet består av fyra rader, och ser ut att erbjuda relativt högt upphöjda knappar. Under kameran på baksidan är ”HD” inpräntat, vilket förmodligen innebär att enheten fortfarande har en 5MP-kamera. De övriga specifikationer Xperia X10 Mini Pro II sägs ha består än så länge av rykten, och bör tas med en nypa salt:

  • Android 2.3 med senaste versionen av Sony Ericssons egna gränssnitt
  • 3-tumsskärm med HVGA-upplösning (480×320)
  • 1 GHz Snapdragon-processor, del av QSD8650-plattformen
  • Adreno 205 GPU
  • 5MP-kamera
  • Videoinspelning i 720p

Vad tror ni läsare om Xperia X10 Mini Pro II? Alla vill ju inte ha mobiler med stora skärmar, och för vissa är ett fysiskt tangentbord ett måste – kan då Mango kanske vara ett vettigt alternativ? Fler bilder på enheten finns i galleriet nedan.

Tipstack till Thorsten! Genom SEMC Blog

Lägsta pris på Sony Ericsson X10 mini pro på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson X10 mini på Prisjakt just nu: