Vad är det första ni gör med er androidtelefon när ni vaknar?

Postat:
07:57 - 2011-05-04
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Morgonrutiner. De flesta har vi våra egna, och sedan några år tillbaka så har Android fått en allt större del i undertecknads morgonrutiner. Telefonen, just nu en Desire HD, agerar både nattklocka och alarmklocka men jag har även utvecklat en viss morgonrutin som påbörjas så snart jag vaknar.

Först av allt så kontrolleras förstås tiden. Vad är klockan? Har jag försovit mig? Kan jag somna om och sova lite till? Sedan kontrolleras nya meddelanden – SMS, missade samtal, GTalk, e-post och så vidare.

När jag och min burk energidryck väl sätter mig vid datorn så ger jag mig ut på Android Market för att se om jag har några appuppdateringar som väntar. Här autouppdateras inget – jag vill alltid läsa om uppdateringarna först, innan jag installerar.

Först efter detta, och efter att jag har tagit en titt på och provkört uppdaterade appar, så börjar jag beta av mina e-postmeddelanden, följt av Gtalk-meddelanden och till sist SMS och telefonsamtal. Jag måste vakna till ordentligt innan jag ger mig på SMS och telefonsamtal, varför dessa alltid hamnar sist på listan över morgonrutiner.

Hur ser era rutiner ut? Har era telefoner fått en lika stor betydelse i era morgonrutiner, eller väljer ni helt enkelt bort telefonen helt tills dess att ni lämnar hemmet? Man har ju trots allt en dator som man kan sköta det mesta med – varför begränsa sig till telefonens förhållandevis minimala skärm?
 

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc på Prisjakt just nu:


 

Mest kommenterat

 1. Varför slutade du med ROM:ar?
 2. 5T var höjden för OnePlus [Opinion]
 3. Amerikaner blir överösta av spam-samtal
 4. Här är Xiaomi 12S Ultra med imponerande ny kamera
 5. Aktivitetsklockan Xiaomi Band 7 Pro har större och mer högupplöst skärm
 6. Googles lösenordshanterare börjar erbjuda bättre hantering

Mest läst

 1. Här är Xiaomi 12S Ultra med imponerande ny kamera
 2. Amerikaner blir överösta av spam-samtal
 3. 5T var höjden för OnePlus
 4. Webbutik listar euro-priser för Nothing Phone 1
 5. Googles lösenordshanterare börjar erbjuda bättre hantering
 6. Varför slutade du med ROM:ar?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad är främsta anledningen till att du slutade med ROM:ar [välj upp till två]?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om