Vad är det Samsung kommer visa upp på IFA 2011?

Postat:
12:14 - 2011-08-19
Skribent:
| Björn E
Kommentarer:
105

IFA i Berlin är en av de största mässorna för hemelektronik och hushållsapparater och öppnar sina portar den 1 september. Dessa stora mässor brukar vara ett bra tillfälle för de stora företagen att presentera nya produkter och det ser ut som Samsung Mobile är redo att presentera något nytt. Företaget har släpp två korta Youtube-videos där de strategiskt har suddat bort produkten som kommer lanseras vilket självklart fått folk att spekulera vilt. En ny Samsung Galaxy Tab 7″ med Honeycomb? Nexus Prime? Samsung Galaxy S3 med 4.5″ AMOLED HD-skärm?

httpvh://www.youtube.com/watch?v=dQZ3NZpp9jw

Teaser 1 säger egentligen inte mycket. Att det står ”Something Big is Coming” kan antyda att det är en produkt av modellen större, t ex en 4.5″ telefon eller en 7″-surfplatta. Solljus används flitigt vilket kan peka på en ljusstark skärm.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=UZjTlR_v464

Teaser 2 antyder att det nog inte är en 7″-surfplatta då personerna i filmen använder produkten som telefon och ”utsuddningen” ser för liten ut för att täcka en 7″-surfplatta. Det pekar alltså på en ny telefon. I båda filmerna skriver de även ”Sketches of your Desire” men vi har svårt att hitta någon ledtråd i det.

Vad tror ni? Är det en ny stor AMOLED HD-telefon som kommer lanseras? Vad skulle ni vilja att Samsung släpper?

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Tab 10.1 (16GB/WiFi) på Prisjakt just nu: