Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Sponsrat:Vad är viktigt hos en telefon i mellansegmentet?

Tävla om en OnePlus Nord N10 5G till dig och en kompis

Postat:
11:44 - 2021-02-15
Skribent:
Coore
Nu tänker du som kräsen Swedroidläsare, – en smartphone för 3000 spänn, tack men nej tack jag siktar högre än så! Så har vi på OnePlus också alltid resonerat men vill också att fler smartphoneanvändare ska få möjlighet att använda våra telefoner och vårt Oxygen OS.
Vi har ju alla någon i vår närhet som bara vill ha en bra och prisvärd telefon. Det är här Nord N10 5G kommer in i bilden och varför vi vill höra dina tankar. Vem tycker du denna telefon passar för och vad skulle du vilja att vi satsade mer på framöver? Vi börjar med våra egna tankar.

OnePlus Nord N10 5G är tänkt för dig…

 • som behöver en prisvärd mobil utan en massa extra jox.
 • som prioriterar möjligheten att fota i olika lägen inklusive nattfoto
 • som värdesätter expansionsmöjligheter och bakåtkompatibilitet.

Läs mer om OnePlus Nord N10 5G!

OnePlus startade en gång i tiden med syftet att det inte skulle kosta en förmögenhet att köpa en mobil med flaggskeppsprestanda. Tanken var att kombinera de kraftfullaste processorerna ihop med ett optimerat Android-system utan bloatware. Men i övrigt vara kräsna med vilka komponenter man satsade på. Allt för att leverera på det första löftet. Genom åren har detta fortsatt och nu finns modeller som OnePlus 8T och OnePlus 8 Pro.

Samtidigt som processorutvecklingen gått framåt i detta absoluta toppskikt har övrig teknik följt efter. I många fall har näst bäst och även det tredje bästa blivit bra nog. Därför har det kommit nya möjligheter att än en gång pressa instegspriserna. 

Resultatet av det blev OnePlus N10 5G, en telefon med samma Android-baserade Oxygen 7 OS alla OnePlus-användare är vana vid, en 90 Hz-skärm och ett stort batteri samt senaste 5G-arkitektur inom mellanklassen från Qualcomm. För ett pris strax under 3000 kronor.

Vad är viktigt för dig i en noga avvägd telefon?

OnePlus vill nu fråga dig som Swedroidläsare. Vilka egenskaper från din flaggskeppstelefon bör prioriteras av OnePlus inför kommande telefoner i samma segment som Nord N10 5G?

Kommentera nedan vad du tycker är viktigast i en noga avvägd mellanklasstelefon. Bästa förslaget kommer belönas med en OnePlus goodiebag med flera olika OnePlus-brandade produkter samt en OnePlus N10 5G.

Psst.. Dessutom kommer du att få välja ut en kompis som du tycker förtjänar en likadan goodiebag inklusive en OnePlus N10 5G!

Vinnare utses den 22/2 av en jury och kommer kontaktas här via kommentarsfältet.

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Disney+ utökas med Star [Notis]
 4. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 5. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 6. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om